Full fart!

Dagarna går, tiden känns ganska knapp att hinna med allt pluggande som ska göras, alla grupparbeten och individuella skrivjobb och förberedelser inför alla seminarier och föreläsningar. Däremellan ska man hinna träna dels de fysiska tekniker och metoder vi håller på och lär oss, men även försöka hänga på gymmet och ute i löparspåret, med ständig träningsvärk...något körigt faktiskt. Och på måndag har vi vår första tenta så nu är det en extra växel som måste i, puh! Men samtidigt så är det väldigt skoj så jag klagar absolut inte, det är bara är fixa det här!

Hann även med en halvdag på jobbet också i förra veckan för att hålla en workshop i processarbete, och den här veckan ska jag dit igen, för att gå på mitt sista styrelsemöte i Marholmens styrelse. Trist att det bara blev ett år där för mig, men såklart att jag inte kan sitta kvar där längre.

Träningen med hundarna går just nu som en dans. Har haft några bra rallypass och en hel lydnadsträningar som gett resultat. Häromdagen körde jag och Cobie ett lydnadsmondio-pass med Magda och hennes kelpie, och det var så roligt! Tänk att hon faktiskt sa att det var så kul att se oss och att vi verkligen var en fint team, Cobie och jag!! Och jag kände det jag med. DET har jag längtat efter!!! Tänk om det faktiskt inte bara var en engångsföreteelse, utan att vi faktiskt är på väg till något riktigt bra, hoppas hoppas.
 
Såhär kan man se ut efter ett pass i fys-salen...
 
Blåmärken överallt, haha!
 
Shoppat lite mer långärmade träningströjor, liniment och återhämtningsdricka...känns som jag behöver det. Slängde med lite proteinpulver också även om jag tycker att det är rätt äckligt.
 
Underbart ändå att kunna vara ute med hundarna på dagtid lite oftare än när jag jobbade, lyx!
 
Skulle fota gullisarna men Lyra såg ett flygplan. Läskigt.
 
 
Mycket kvällsplugg...
 
Men också lite kvällsträning!
De här två knäppisarna alltså... Vet inte riktigt vad de väntar på.... 
 
Kollar lite fåglar och så.
 
/Cissi

Kommentera här: