Klubbmästare x 2!

I går kväll var det dags för klubbmästerskap i rallylydnad på min hemmaklubb Nynäshamns BK. Det var uppdelat i två, Lilla KM var en bana med skyltar från Nybörjarklass och Fortsättningsklass, och Stora KM var en bana bestående av skyltar från Avancerad klass och Mästarklass.
 
Lyra var såklart anmäld till Stora KM, en perfekt banträning inför vår dubbeltävling på söndag tänkte jag!! Strunt samma hur det går, KM är ju inofficiellt och jag ville bara få en fin känsla. Så med det i tankarna anmälde jag även Cobie, till Lilla KM, även fast han ännu inte ens har startat på någon riktig tävling. Superbra banträning under trevliga former ju! Och han har gått EN bana tidigare, i torsdags på öppenträningen på klubben. Har anmält honom till hans debut i slutet av oktober.
 
Banorna var ritade och dömdes av Linda P, och de brukar alltid ha lite roliga/utmanande inslag, lite för utmanande för min hjärna de gånger som jag har tävlat för henne, för vi har aldrig lyckats på hennes banor, hmm... Men gårdagens banor var inga konstigheter för mig, och hundarna hängde på fint.
 
Lyras attityd alltså, hon gick SÅÅÅ FINT och var supertaggad!!! Alltså det fria följet hon hade på både höger och vänster sida, det vill jag ALLTID ha!!! Det var en sådan härlig känsla som vi nog aldrig tidigare fått till, och oavsett poäng så var jag asnöjd med hur det kändes, vilket perfekt genrep inför helgens tävling!
 
Cobie fick lite uppvärmning (har ju ingen aning om ännu hur jag ska värma upp inför rallytävling med honom då vi inte gjort det tidigare...) och sedan gick vi in på banan och bara satte den! Så duktig kille som var följsam hela vägen runt och även här gick jag i mål med en så härlig känsla! Och förutom det, JAG hade inte gjort NÅGOT fel (vilket det oftast faller på), så klapp på axeln till mig själv alltså!!
 
Efter lite grillning och fika var det dags för prisutdelning och roligt nog så fick jag & Lyra stå högst upp på prispallen på Stora KM med en fullpottare, 100 poäng!! Tjoho! Och otroligt nog vann vi (jag och Cobie) också Lilla KM på 100p!! Där delade vi pallen med Anette & Flipper. Vilken trevlig kväll det blev, inte för att vi vann utan för att vi fick till de där fina känslorna inne på banorna, det är så mycket värt!!!
 
Ikväll blir det lite inomhusträning, känns skönt när regnet faller ner utanför.
 
Lyra och jag. Foto: Denise.
 
Prisutdelning. En del deltagare kunde inte stanna tills dess, men vi var en tapper skara kvar. Foto: Denise
 
Pallen för Lilla KM, tjoho! Foto: Denise
 
Och på Stora KM fick jag stå som ensam vinnare! Foto: Denise
 
Gullhundarna!
 
Lyra.
 
Cobie.
 
Fina rosetter. Och ännu finare kommer vi att få ta emot på årsmötet i februari då alla KM-vinnare i alla grenar får priser.
 
 
/Cissi
 

Kommentera här: