Kräkningar

Jaha det blev en ganska kort lycka. I dag var jag & Lyra tillbaka på djursjukhuset....denna gång fick vi komma till infektionsavdelningen, där har vi i alla fall inte varit tidigare, spännande värre... Hon har nämligen kräkts ganska mycket i helgen både dag och natt (sju gånger faktiskt) och det kändes inte riktigt bra. Vet ju inte om det är en biverkning av ormgiftet, av antibiotikan, av serumet, av Losec eller kanske bara av värmen? Oklart liksom.
 
Så efter att ha ringt dem två gånger i dag så åkte vi dit och fick träffa en djursjukskötare för en liten koll. I väntrummet var Lyra så trött att hon låg och sov (känns inte helt normalt) men väl inne på undersökningen var hon mest stressad och spänd. Men inte uttorkad eller feber eller något annat tokigt, så vi fick åka hem (och behövde inte ens betala för besöket, toppen!), kändes inte värt att sitta på akuten och vänta i många timmar för det där. När vi kom hem kräktes hon igen... Har en tid hos veterinären i morgon eftermiddag om det inte ger med sig.
 
Så bara att fortsätta hålla tummarna alltså.
 
Något roligare är att känslan av att det ÄNTLIGEN går framåt i träningen med den där lilla Cobie!! Blev ett litet pass på Tyresö BK i går med sällskap och ikväll med TTM-laget på Gubbängsfältet (skulle ju egentligen tränat där med Lyra men Cobie fick hoppa in istället). Och han har gjort så många fina saker och kunnat gå fritt följ med rätt attityd flera meter på raken, TJOHOO!! För mig är det jätteviktigt att han har just det, vill inte ha ngn halvdan känsla utan han får hellre gå lite slarvigt eller tränga lite. Och NU kände jag den, yes! Nu är det bara att träna på ordentligt och bygga ännu mer.
 
 
Efter söndagsträning, ett kvällsbad.
 
 
 
 
 
 
 
Lyra i väntrummet i dag, vi fick hela rummet för oss själva då vi sattes på infektionsavd pga kräkningarna.
 
Hon somnade ganska snabbt...
 
 
De andra två sötisarna var hemma.
 
Cobie fick följa med på kvällens träning med freestyle-laget.
 
/Cissi
1 Micke:

skriven

<3

Svar: <3
Cissi

2 emma:

skriven

fina bilder :)

Svar: Tack!
Cissi

Kommentera här: