Bad bad

Värmen är tillbaka och kvällarna är lååånga och ljusa!!
I måndags blev det träning på hemmaklubben, Cobie fick nöta lite brukslydnad och agility, och vi fick flera fina övningar där han tog alla hinder!! Han har ju inte förstått det där riktigt än utan springer hellre på sidan av, även fast hindret står mitt framför nosen på honom när han kommer ut från en tunnel... Så vi kämpar på med att få hindersug, hoppas att det börjar släppa lite nu. Tränade där även i tisdags en kortis men då blev det lydnad när några andra körde agility, det är SVÅRT att koncentrera sig då för en liten kelpiekille...puh. Men så bra träning, klarar han av den störningen så klarar han nog av det mesta känns det som.
 
I helgen stundar den årliga Skärgårdscupen i lydnad på klubben, håller tummarna för lagom varmt väder och många härliga ekipage. Jag har fått första parkett då jag ska vara skrivare i några av klasserna, perfekt ju!
 
Och ikväll blir det tjejmiddag hos Maria, mysigt värre!
 
 
Häromkvällen passade jag på att plantera lite blommor som Nynäs brukshundklubben sponsrats med inför Skärgårdscupen... räknade till 194 st faktiskt! Trevligt och festligt!!
 
På kvällspromenad hemma mötte vi en ensam bock.
 
Plockade en omgång fläderblommor både i måndags och i går...
 
Nu är det saft på gång!
 
Införskaffat en saftsil, bra att ha.
 
Kvällspromenad med bad igår kväll i värmen. Valde mellan det och att klippa gräset... Det här var trevligare tyckte alla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En enorm andflock kom simmandes förbi. Typ 50 änder minst!
 
 
 
 
 
 
Under badet låg ett 100 m spår till sig i skogen som Cobie fick gå, han klarade det utmärkt!
 
Duktig!

 
/Cissi