The Offspring!

Igår var det äntligen dags att se dem igen, de som utgör en stor del av soundtracket till våra tonår. Första gången var i april 1995 i Solnahallen och vi gick i 9:an. Vi satt utanför och köade nästan hela dagen, för att sedan springa in och ta bästa platsen längst fram. Där stod vi sedan i det fullpackade publikhavet och hoppade, sjöng och skrek till vårt favvo-punkrockband. Kondensen droppade från taket och det var typ den bästa tiden ever! Autografen jag lyckades få på min biljett efter den konserten har jag varsamt sparat undan på ett säkert ställe...
 
Jag och Maria har sett dem flera gånger efter det, alla gånger som de varit i Sverige tror jag. Och nu nöjer vi oss med att stå lite längre bak och bara sjunga och nicka lite på huvudet istället, men inombords kommer känslorna tillbaka från den där tiden i högstadiet och gymnasiet, underbart!!!
 
Gröna Lund är väl ingen höjdarlokal för konserter direkt, det är svårt att se och ljudet blir sisådär, men det är samtidigt väldigt mysigt med alla lampor och allt annat som händer där. Och ljudet spelade faktiskt ingen större roll, inte heller att det var minimalt med mellansnack (och det dom snackade om var typ helt meningslöst dravel), för vi ville ju bara se dem! Lite synd dock att konserten bara var i en timme, det finns ju så mycket mer så det hade varit kul med ett gäng låtar till.... Men härligt ändå att vi kom iväg!
 
Avslutade kvällen med att köra åt enkelriktat och sedan såg vi en fantastiskt vacker kvällshimmel.
 
En bättre måndag helt enkelt. :)
 
 
Middag, langos! Men alltså, en del saker var faktiskt bättre förr. Tacka vet jag langosens på Vattenfestivalen på 90-talet. Då var de stooora, fluffiga och helt underbara. Den här var mer som en halvdålig minikopia...
 
Hade blivit tipsad om en bra plats, iofs ganska långt bak men där vi stod sluttade asfalten något uppåt, så vi kunde se lite i alla fall.
 
 
 
Tjoho!
 
 
Min kollega Thomas Johansson var på plats också, denna bild och den nedanför har han fotat.
 
 
/Cissi

Kommentera här: