Lite sorg, stor glädje, enorm lättnad!

I dag har det varit flera känslor. Dagen började med det fantastiska beskedet att den bortsprungna schäfern Nasa, som varit på vift sedan nyårsafton i Haninge, äntligen hade kommit tillrätta!

 

Det har varit ett enormt engagemang för att spana efter denna skygga hund och även jag har deltagit i den Facebook-organiserade spaningen och suttit några timmar på olika ställen i bilen vid flera tillfällen. Jag tänker på om det hade varit min hund som sprungit bort, så valet att hjälpa till när jag hade möjlighet, var självklart. Så när beskedet kom i natt att de hade lyckats locka fram henne, efter 9 dygn i skogen, var såklart helt underbart!!!

 

En av kvällarnas spaningsplats för mig. Samma plats som hon sedan lockades till ett dygn senare och fångades in. Kanske var hon där ute i mörkret när jag satt och spanade.  

 

Ett annat besked som kom i dag var att vargen, den s k Södertörnsvargen som sprungit omkring nära oss sedan i juni, till slut hade skjutits i dag. Det känns både sorgligt att det behövde bli så, men samtidigt skönt att nu slippa gå på helspänn och hela tiden hålla koll bakom ryggen att hon inte följer efter. Och oron över vad som skulle hända om jag mötte henne med min lilla flock på en väldigt leksugen och nyfiken, en halvdöv och en som inte alls gillar närkontakt med okända och kanske skulle gå till utfall.

 

Den här filmen är väldigt fin på henne: https://youtu.be/99MNIv1Jojw

 

/Cissi

Kommentera här: