Inte klokare

I dag har jag varit med Cobie på Djurakuten för att kika på hans pälslösa ansikte. Hade hoppats på att de hade bokat in oss hos en hudspecialist direkt, men så var tyvärr inte fallet utan vi fick träffa en "vanlig" veterinär, som inte hade så mycket tid...
 
Hon gissade iallafall att det INTE rörde sig om demodex eftersom han har tappat pälsen så symmetriskt på båda sidor. Men man skulle behöva göra skraptest för att vara säker. Och då behövde han lugnande och även längre tid...så det blev det inte. Hon tog istället en liten bit päls och kollade i mikroskop efter hårsäckskvalster, men fann inget sådant.
 
Så inte blev vi något som helst klokare av detta besök. Hennes tips var att boka tid hos hudspecialist och fram tills dess fota Cobie varje vecka i samma ljus för att se om det förändrar sig något. Ser det bättre ut om en månad (då vi har fått tid) så kan man ju avboka tiden. 
 
Så så får det bli, så länge han inte kliar sig alltför mycket. Och han fick ju vara en liten stund på jobbet, gå på miljöträningspromenad i stan och sitta i ett trångt väntrum och stressa i 40 minuter (de var liite sena)....så det var väl bra träning iallafall. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Man kan inte vara snygg jämt....
 
 
Nu har det kommit, beviset på att jag äger min nya fina hoj!
 
 
Lyra har tråkigt i soffan, inte mycket träning i dag faktiskt.
 
 
/Cissi

Kommentera här: