1:a advent

1:a advent i dag och den lilla snön som visade sig förra helgen är ersatt av regn och blåst. :( Men lite julbelysning, lussebullar och tända ljus gör det ganska mysigt ändå. Nu är Micke iväg på julbord och jag sitter och pysslar med kommande nummer av Kelpiebladet, alltid lika roligt att hantera alla fina texter och bilder som jag har jagat ihop från många olika kelpieägare Det ser ut att bli ett fint nummer även denna gång. 
 
Just nu är det hårdträning inför kommande helg, både inför lagtävlingen och uppvisningar. Har tillbringat fyra kvällar i hundhallar denna vecka och imorse var vi i garage och tränade...puh. Sista varvet idag ville dock inte Lyra göra vissa övningar, kanske känner hon av ryggen, shit också. Så den här veckan får jag träna lite smartare och inte så mycket av att gå på bakbenen, så hoppas jag att hon fixar helgen. 
 
  
Försöker fixa lite adventsmys. 
 
Köket.
 
Årets adventsljusstake fyndade jag på Myrorna i veckan, jag gillar den!
 
Och äntligen får man öppna adventskalendern! Hundarna har fått en egen av Andrea & co. Nu får ju inte Cobie smaka, men han får lite smaskigt nötkött istället. 
 
Åkte förbi kommunens utdelning av sand och salt i dag, smart av dem att dela ut till fastigheter för att förhoppningsvis slippa lite kostsamma benbrott bland invånarna. så nu är vi beredda på isig uppfart!
 
Ingen snö den här helgen, mest ruggigt väder. 
 
Skönt med vila. 
 
Cobie och Rissie. 
 
Lyra på träning med laget härom kvällen. 
 
Monterade upp belysning hemma så vi kunde träna lite där också. 
 
Hallträning och Cobie fick också lite tid. 
 
Inser att jag får vara sparsam med den här typen av träning kommande vecka för att spara på Lyras rygg.
  
 
I går kväll blev det lite kultur med syster, Peter Jöback på Cirkus! En fin show om hans liv. 
 
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Kommentera här: