Billös

Andra jobbveckan redan och nu börjar hjärnan ställa om sig. Hade såklart gärna haft mycket mer semester, men samtidigt är det lite skönt med rutiner och trevligt att träffa arbetskamrater igen. En sak som dock rubbar rutinerna just nu är att min bil är paj och står på verkstan sedan en vecka tillbaka! Jobbigt läge faktiskt, då jag blir helt fast hemma på kvällarna... och det är lite klurigt att ta sig till jobbet. 
 
Så hela förra veckan tog jag hojen till jobbet, vilket i och för sig var väldigt bra. Varje dag kändes det som att jag blev lite säkrare och modigare som förare, fick mycket träning på krypkörning i köer och de sista dagarna vågade jag mig på att köra förbi köerna vid vägrenen på vissa ställen, där jag i början av veckan tyckt att det var lite läskigt. Så det var en bra träning! Men från och med den här veckan börjar nog köerna på riktigt så jag tror att jag struntar i hojkörandet just i rusningstrafik. Det går EN buss på morgonen som jag kan ta till tåget för att åka till jobbet, och sedan finns det EN buss hem igen, men de matchar inte helt med mina arbetstider så det blir väl till att jobba lite hemifrån ngn timme varje dag.
 
Den här tiden är också då man vill utnyttja kvällarna till max, innan mörkret och kylan kommer och gör allting lite jobbigare. Så det är ju liite segt att inte kunna åka och träna hundarna, på brukshundklubben eller lägga spår, utan får hålla sig till gräsytorna hemma på promenaderna. Nog gnällt om detta, nu är det bara att hålla tummarna för att bilen blir frisk snart!!
 
I helgen var vi förresten ute på Torö och åt en god middag på Sjöboden tillsammans med Kristina och Johan, vilket mysigt ställe!! Varför har man inte varit där förut?? Och vilken tur vi hade, de har nämligen bara öppet två helger till innan de stänger för säsongen. Kul att vi hann med det! 
 
Vi bogserade in bilen till verkstan i stan förra veckan, och Micke puttade in den på plats.
 
Tur att man har den här alltså! Snart är det 1 år sedan jag tog körkortet!
Cobie väntar på middag.
 
Börjar bli lite mörkt nu, särskilt häromkvällen då det regnade. Reflexerna fick grävas fram.
 
Letar svamp, hittade inget alls.
 
Kelpisarna på motionsrunda.
 
Solcellslamporna på altanen börjar komma till sin rätt.
 
 
Mys i sängen. Det var en gång en bäddad säng....
 
Lyra har börjat tugga på saker av någon anledning... den här fleecefilten har legat i sängen så att hon har lite mysigt...den har visst några hål i sig.
 
Cobie chillar.
 
Han kan verkligen somna var som helst och hur som helst!
 
Lydnadsträning med efterföljande kort agilityträning på söndag morgon (när jag kunde ta Mickes bil). Lyra var duktig på lydnadsplanen och Cobie satte ett 8-pinnarsslalom flera gånger jättefint!
 
Väldigt varmt var det!
 
Blev ett dopp på vägen hem.
 
Skönt med morgonbad.
 
Söndagen bjöd på moln vilket var perfekt för lite lasering av altanen vid friggan, som behövde en uppfräschning.
 
Lek med mig, säger Cobie och serverar en fin boll i knät... 
 
/Cissi

Kommentera här: