Lite allt möjligt

Dagarna rullar på och jag vet inte var veckorna tar vägen! Förra veckan bjöd på första riktiga snöfallet där snön faktiskt låg kvar (ett dygn nästan?), hur mysigt som helst och så skönt när det blir ljusare. Och hundarna älskar att rulla, skutta och leka i den! Hoppas att det snart blir vitt igen...
 
Hade en himla massa möten förra veckan, och även en praktikant som gick med mig i 2 dgr, så det blev till att jobba hemma en stund nästa varje kväll för att få gjort det som behövde göras. Helt okej iofs när det är mörkt och kallt ute, är ju inte riktigt lika kul att gå ut och träna med hundarna då i alla fall.
 
Men en del hundträning har det blivit. Cobie har fått köra en del kontaktövningar på olika parkeringar, jättesvårt faktiskt för en liten kelpie som ääälskar människor och vill hälsa på allt och alla....Så nödvändigt och nyttigt att träna på alltså. I fredags blev det lite hallträning med Jenny & Tage, i lördags kväll var Micke på julbord med sitt jobb så då passade jag på att åka och valla, och i går var jag och Lyra med på KM i rallylydnad på vår brukshundklubb. Och som vanligt var det jag som gjorde något tokigt så att vi åkte på en "fel övning" och tappade 10 onödiga poäng bara för att jag inte höll fötterna stilla på rätt ställe (gjorde rätt övning förutom just det, kostsamt)...Förutom det så trodde flera att vi skulle vinna, men när det visade sig att vi fått så mkt avdrag på den skylten så ramlade vi raskt ner i placeringarna. Jaja, jag var i alla fall nöjd med att Lyra var på bra humör och gjorde allt som jag bad henne!
 
Nu är det en ny vecka, med nya möten och en del hundträning. Ikväll blir det träff med freestyle-laget för lite träning i varmgarage.
 
Snöfall vid Odenplan.
 
Ganska fint ändå.
 
Kvällspromenad med dom här som gillar snön. Och Cobie fick en ny Hurtta-sele också, drar mycket mindre när han har den på sig.
 
Full belysning på konstgräsplanen utan att någon är där. Hade ju varit trevligt om man hade fått gå in och utnyttja planen en stund.
 
Söta Cobie i sängen.
 
Han är några centimeter högre än Lyra nu...ska bli spännande att se vilken höjd han slutar på.
 
Skogspromenader i mörkret, tjoho...
 
Sitt, stanna kvar tränar vi på parkeringar.
 
Spontan fredagsträning inomhus, skönt! Tage tränar rutan.
 
Älskar helgerna när man får gå på morgonpromenad på golfbanan i ljuset!
 
 
 
 
Ge oss karameller.
 
Fina flocken.
 
Lördagsmys i ridhuset på Färingsö med fåren.
 
Intresserade....och Lyra var såå duktig med fåren, vi tränade på läxorna vi fått av Paula på senaste kursen och det gick riktigt bra.
 
Jag fick uppdraget att försöka se lika nyfiken ut som kelpisarna. Vet inte om det blev så bra, haha. Rissie förstod ingenting.
 
Lyras syster Lexi väntar på sin tur, tråååkigt.
 
Cobie verkar redan tänd på fåren, satt ett tag och skällde på läktaren till och med!
 
Han fick gå ner och kolla på dem lite närmare....
 
Ehh...hej hej....vem är du...?
 
Trött valp när vi kom hem.
 
Lite bakning blev det också, gott!
 
 
Och pyssel...
 
Sådärja!
 
Skön promenad i skogen, bland vildsvinsbök och varg...
 
Mysigt att rulla i mossen!
 
Söndagkväll i Älta hundhall med hela rallygänget från Nynäshamns BK. Banvandring inför klubbmästerskapet!
 
Nu är det bara att köra. Ny vecka. Ny bulle.

/Cissi