Parkpromenader

I går blev det en hunddag på jobbet. Eller alltså, hundarna sov till och från i bilen i garaget, fick en förmiddagspromenad med bad i Observatorieparken (toppen med friskvårdstimme!!) och sedan en lunchpromenad med medhavd sushi i Vanadisparken. Skönt väder och bra lösning när Micke ville spela golf och jag hade en mötesfri dag!
 
På kvällen mötte jag upp Pia och Ulf med kelpien Lexie på SSBK, för de ville gulla lite med Cobie. Och så fick jag låna Lexies klövjeväska för att se hur den sitter på Lyra. Den jag har från Hurtta sitter helt plötsligt inte bra, eller Lyra vill inte gå med den utan ser väldigt obekväm ut och bara passgår... 
 
När jag ändå var på klubben passade jag på att träna lite agilitytunnlar och satte ihop två böjda efter varandra, som valpis glatt sprang igenom på första försöket! Duktigt hund!! Lyra fick träna på att runda kon från 20 m, vilket gick bra (dock utan ngt högt tempo, hoppas det kommer med säkerheten).
 
Hade egentligen velat åka och tävla nattävlingen i rally som var i Österåker, med första start 22.00 på kvällen...men får vänta lite med sådana äventyr tills Cobie blir äldre. Sedan är jag väl ingen nattmänniska egentligen, så undra hur smart man hade varit vid typ 03-tiden på en tävling....
 
Nu ser jag fram emot en helg på Nynäshamns BK och den årliga lydnadstävlingen Skärgårdscupen, där jag ska titta på duktiga ekipage och vara funktionär! Håller tummarna för att det inte blir alltför mycket regn.
 
 
Valpis chillar i Observatorieparken med min kollega Ewa.
 
Spännande med en så stor pool! Den orädda valpen hoppade i (men ville snabbt komma upp igen).
 
Lyra ville inte bada.
 
Rissie tyckte att det var lite konstigt med citybad, men väldigt skönt!
 
Lunch i Vanadisparken.
 
Fina Lyra håller span. Många hundar på lunchpromenad runt omkring men hon var duktig och låg kvar hela tiden.
 
Gullgull.
 
Duktig valp som fick gå med Ewa och gick utan problem förbi skyltar, flaggor, högtalare och en massa annat på Sveavägen!
 
Med lite kontakt också!
 
Dagens agilityövning, gick finfint!
 
Bästa leksaken!
 
Hemma blommar det verkligen för fullt just nu, njuter av vår härliga tomt! Schersminen är lite oklippt och yvig i år, men doftar underbart!
 
 
 
 
 
Lite nävor som snart har blommat ut.
 
Det ser ut att bli många jordgubbar!
 
När jag skulle äta middag härom dagen...vips var det en valp på bordet! Hmm....
 
Men hjälp, hur kommer jag ner igen?!
 
/Cissi