Äntligen valptitt!

I går kom jag äntligen iväg ner till Skåne för att hälsa på valparna!! Till skillnad från den kassa dagen i tisdags (när jag inte lyckades komma iväg) så gick allting otroligt smidigt denna gång. Jag var i god tid på Arlanda, hann jobba en stund och kände mig väldigt effektiv, flygresan gick snabbt, hämta hyrbilen gick också snabbt. Inga köer och inget krångel. Så fort att jag hann ta en liten extra sväng i det otroligt vackra Skånelandskapet innan jag åkte till uppfödarna. Och då hade inte klockan ens hunnit bli 10 på förmiddagen! Och jag hann även jobba under tiden via telefon....

 

Jag hade inga egentliga planer, men hade väl tänkt vara där några timmar bara. Men det blev visst sex timmar valpgull, fika, lunchande och babblande!! Sedan var det bara att köra tillbaka till flyget, lämna hyrbil, ta en powernap på resan och sedan hemma igen strax efter 20.00. Rätt mör. Men mycket mycket nöjd!

 

Det var verkligen värt resan att åka ner och träffa de åtta 6,5-veckors valpisarna! Såå kul att träffa dem och jämföra varandra, och se dem över flera timmar och flera olika lägen. Sova, äta, busa, sova, äta busa... Och väldigt bra för både mig och uppfödarna Titti och Roger att prata ännu mer om vad jag vill och våra tankar framöver.

 

För min del står det mellan två av hanarna, som till utseendet är väldigt olika men till sättet är väldigt lika. Jag fastnade inte särskilt för någon av dem, båda var ju helt ljuvliga såklart! På måndag ska hela kullen få göra ett särskilt valptest och beroende på hur de beter sig där, så bestämmer vi efter det vem som kommer att flytta hem till oss. Ska bli spännande!

 

Blev så peppad av allt träningssnack att det blev en kväll på brukshundklubben i kväll med lydnad, en superfin kväll med sol och glada duktiga hundar!

 

Här kommer nu lite valpbildsbombning:

 

Körning i det fantastiska vårvädret. Mycket grönare än hemma!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejdå fina Skåne!
 
 
Hej hej fina Stockholm!
 
 
/Cissi