Full fart

Vissa dagar är man väldigt nöjd över att kunna arbeta hemifrån! Tog kompledigt på förmiddagen och jobbade resten av timmarna hemma, riktigt skönt.
 
Hade privatlektion i agility för duktiga Annica Aller tillsammans med Karin och Tarzan. Jag kom dit med ett stukat självförtroende och en hopplöshet, men åkte hem med en grym känsla och en snabb och glad hund!!! 
 
Jag vet ju fortfarande inte om det är något fysiskt fel på Lyra, men så länge vi utreder så tränar jag på. Har ju tänkt redan från början att det är mentala blockeringar som hon har, och kanske är det så. Om vi inte hittar något fysiskt så vet jag inte vad jag annars ska tro. 
 
Hon hade rejäla issuses i början av dagens pass men med mycket trix, fix, pepp och beröm (jag var typ dösvettig, haha) så blev det riktigt fin fart och attityd i banorna!! Och när vi sedan tränade running på både A-hindret och balansbommen så tände hon till rejält!! Så nu tänkte jag köra runningträning och även ha andra startritualer, så kanske KANSKE det släpper!!!!
 
Efter träningen tog jag en sväng förbi Nynäs BK för att köra lite gruppmoment.
 
Nu på kvällen har det blivit ett freestylepass på golfbanan, mest utan hund men även lite med henne också. Tror att jag börjar få till det snart.... Fick bolla lite tankar igår kväll på träning med Jenny & Sussi o h även om träningen inte gick någe vidare så fick jag lite idéer. Tänk så bra det är med träningskompisar!!!!
 
 
Running på g....
 
 
Där borta gör Lyra sitt i grupp (utan grupp dårå)...
 
 
/Cissi