Dags att packa!

Håller på att packa inför avresan imorgon, då jag & hundarna styr bilen mot Kloten fritidsby i Kopparberg. Det är dags för Lyras kennelläger, som bokades redan i somras av Maria. Sedan dess har ju situationen förändras och det kommer kännas tomt och konstigt utan henne där!! :(
 
Kul att vi ändå genomför lägret, men väldigt synd att inte så många kommer. Av 17 Walkaboutare fördelat på två kullar så blir vi endast fem hundar!! Det hade varit så kul att träffa fler av Lyras syskon (en del har jag inte sett sedan de var små) och även träffa fler från M-kullen! Kanske hade det varit bättre att flytta lägret till ett bättre datum, men nu är det som det är. Det ska bli jättemysigt att hänga med de som kommer, få nya tankar om träningen och förhoppningsvis bli bättre på framförallt spår.
 
Tränade i kväll tillsammans med Susy och fick träffa hennes nya border collie, 14 månader gamla Yolo. Totalt otränad men wow vilken hund!! Ska bli så spännande att följa dem framöver! Lyra gjorde ett grymt bra pass med ett riktigt fint fritt följ och bra apporteringsingångar!!! Har justerat lite hur jag själv går i momentet och jobbar även med handtarget, få se vad det leder till.
 
Nu ska vi ta en tidig kväll, jobba hemifrån några timmar i morgon förmiddag och sedan dra iväg!
 
 
 
Jag vill ha med allt det här, snääälla....?
 
 
Glöm inte mig.
 
 
/Cissi