Valptitt

Nästan en vecka iväg på konferens, jag och hundarna är ganska trötta... Det har varit bra dagar och de har varit jätteduktiga som hängt i stugan medan matte konfererat! Riktigt bra att ha med sig dem så att man kommer ut och går, annars blir det lätt så när man är iväg att man mest äter och sitter stilla dagarna i ända....
 
 
 
 
 
 
 
 
På hemvägen åkte vi förbi Maria, Lyras uppfödare, för att hälsa på. Dels var det länge sedan vi sågs och dels ville jag såklart gulla med Lenkas valpar som börjar bli riktigt söta! När Lyra & Lenka var små så släppte vi in Rissie till dem, för att se hur de reagerade. Hela den kulle var ganska försiktig och en del tyckte att Rissie var jätteläskig!!
 
Nu gjorde vi återigen "Rissie-testet" med den här kullen, och kunde konstatera att dessa små valpar var mycket mer nyfikna och orädda. Kul att se! Film kommer, men tills dess kommer lite bilder.... Tack för titten Maria!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dag har vi tagit det väldigt lugnt och bara varit hemma. Har planterat lite lammöron på muren som mamma var här och lämnade. Skördat lite morötter och rödbetor. Vilat och gått på åkrarna. Snart är det dags att åka iväg till familjen Uhlén för lite kräftätning, vi blir 11 vuxna och 10 barn!
 
 
 
 
 
/Cissi