Fin hundhall!

Äntligen har vi fått en fin hundträningshall på södra sidan stan! Förra året öppnade hallar i Väsby och Arninge, men det var så långt att åka dit! Den här helgen hade Hundhallen i Haninge öppet hus och vi  hade fått äran att träna lite samtidigt, som underhållning/uppvisning, hur lyxigt som helst!!
 
Lyra gillade underlaget och hade inga större problem med störningarna när jag och Jenny tränade samtidigt på planen. Stor fin spegel, gott om utrymme och ljust och fint var det! Rissie fick också träna lite, men inomhus är inte hennes grej, för mycket väggar och sånt...
 
Jag hoppas att de som tittade på blev lite inspirerade att träna med sin hund. Vi hade iallafall en kul stund, stort tack till Susy som gav oss möjligheten att träna där!! Nu blir det till att planera och boka in tider för vintersäsongen!!
 
Efter träningen gick vi en sväng till Lyckås ridsportbutik som hade rea. Jag hittade två fina täcken till Lyra, ett på rea och ett som inte var nedsatt men ändå bra pris! Så nu är vi förberedda på en kall vinter!
 
/Cissi