Priset på metall

Som beräknat kunde jag knappt gå i dag pga träningsvärk i låren...aaj! Hade varit skönt att krypa ner i ett varmt SPA och låta bubblorna massera de trötta musklerna. Synd bara att badet är iskallt och TRASIGT! :( Och inte vet vi vad som är fel heller. Bauhaus som vi köpte det av vill inte veta av problemet och leverantören som finns i Danmark är inte helt lätt att kommunicera med. Tur att det just nu är plusgrader, men blir det minus så finns ju risken att rör och allt annat fryser sönder, jippi.
 
Var iväg en sväng nu på kvällen till djuraffären och köpte mer hundmat. Rissies första säck för "mature & senior"...dvs för åldern 7+. Vet inte om hon behöver sånt egentligen, kanske kan hon äta vanligt vuxenfoder några år till, men jag kan ju testa ett tag.
 
Passade på att kolla om de hade sänkt priset på metallapporterna på sistone. Vet att jag blev väldigt förvånad över deras prissättning för några år sedan som var sjukt dyr, jämfört med andra. Nu behövde jag verkligen köpa en ny apportbock eftersom den jag hade gick sönder i helgen. Men nej, det går inte att köpa en metallapport för 449 kr när alla andra säljer den för drygt 200 kr!!! Så det var bara att åka hem och beställa på nätet istället...sorry CRT.
 
Bevis på det galet höga priset på apportbockarna, snacka om noll koll!!
 
/Cissi