Lat söndag

Blev en riktig bonusdag i dag! Hade ju inplanerat att åka till Hölö-Mörkö brukshundklubb och tävla bruks i dag igen, men eftersom vi blev uppflyttade i går så får man inte tävla mer i appellklassen. Så vi behövde inte åka dit, utan fick en slapp dag hemma istället.
 
Har tagit det lugnt i soffan, ätit långfrukost, promenerat i skogen, plockat svamp, tränat Lyra på gräsmattan, pysslat lite på tomten, låtit hundarna rusa på åkrarna... Micke har tyvärr jobbat, men det måste man ju också göra.
 
Testade att göra vittringen med Lyra, det har jag inte gjort på några veckor eftersom det är likadana pinnar som i spåret, och jag ville inte förvilla henne inför tävlingen. Men den satt som en smäck, skitsnyggt! Gjorde även lite fjärr på typ 3 meters håll, vad har hänt?! Det verkar bara ha lossnat!!! Yehaa!
 

Slapp dag i soffan...
 
Trött 1
 
Trött 2
 
Förmiddagsbus...
 
Dragkamp.
 
Lyra kollade lite på tv...
 
Har inte bara varit inne:
 
En stor del av vår skog är halvt nerplockad, i flera veckor har det varit stora maskiner som vält träd... Hoppas att det är skogsvård de ägnat sig åt och inte förberedande av något bygge. Vore lite trist att bli granne med typ ett nöjesfält eller en lägenhetsby, när man nu flyttat ut till landet!
 
Nästan alla svampställen är borta och ersatta av traktorspår. :(
 
En del fanns kvar dock.
 
Härligt att vara i skogen!
 
Vi delar en pinne!
 
Vildvinet har börjat växa lite, blir nog fint när det sprider sig!
 
Höst!
 

Smask!
 
Kvällspromenad med solnedgången åt ena hållet och fullmånen åt andra...
 
/Cissi