Vatten

Vatten är lite av temat just nu. Vatten behövs till SPAt och vi valde att inte lägga 2 500 kr på en tankbil som vi gjorde förra året, utan tänkte fixa det på egen hand på nåt sätt... Och bara för att jag tömde SPAt förra helgen tog det inte många dar innan minusgraderna kom, innan vi hade hunnit fylla på nytt vatten! Lätt panik infann sig när vi insåg att rören skulle kunna frysa sönder om det inte fylldes på snabbt så att värmen skulle kunna slås på!!

Så de senaste dagarna har vi turats om att åka till macken med stora dunkar och även tagit en del från vårt kranvatten. Lite väl mkt kanske eftersom jag råkade få brunnen att sina!!! Nu verkar det ha runnit till lite igen, och det är tillräckligt mkt vatten i SPAt för att värmen ska kunna vara på.

En annan blöt historia är kvällen träning med Jenny på Sthlm Södra bk... Pölar överallt på planerna, blä!! Våra hundar klarade det bra, men jag valde att inte göra några övningar med ligg och sitt (förutom fjärren) med Lyra pga de dåliga förutsättningarna.

I morgon ska vi testa en av grusplanerna i mina gamla kvarter istället!

/Cissi