3,5 timmars sömn...

Sitter och pustar ut efter två intensiva dagar på Kommunals förbundsmöte (som man har de åren mellan kongresserna) som hållits på Clarion Sign Hotel. Jag jobbar i det s k presidiet och sitter tillsammans med de två mötesordförandena uppe på scen hela tiden och jag kör dagordningen, alltså ser till att den kommer ut rätt på storbilden och deltagarnas ipads, håller koll på alla talare, sköter ev voteringar och lite annat. Jättekul är det, och man är verkligen i centrum! :) Men det gäller att hålla tungan rätt i munnen och det blir många timmar på helspänn!

Vi har haft ett intensivt program och legat efter i programmet nästan hela tiden pga alla som velat tala, något stressande...men lyckades ändå komma i mål i tid i dag. Vi har valt en ny vice förbundsordförande eftersom Tobias som var det tidigare blev vald som LO:s vice ordförande härom dagen. Per som valdes till posten har jag jobbat med i flera år, tror att det var ett utmärkt val!! Vi har även haft besök av LO:s nyvalda ordförande och så en hel del annat. I går var det som vanligt middag med allihopa, ca 280 pers på fina Nalen. Det blev en lyckad kväll med god mat, bra underhållning och party och dans fram till kl 01, härligt!! Men något jobbigt att kliva upp imorse kl 05 efter 3,5 timmes sömn.

Hundarna har fått vara hos mamma och pappa och nu vill de att vi ska hitta på nåt kul, har inte blivit så mkt träning se senaste veckorna. Men om en timme har jag bokat in en privattimme hos Anne med Lyra, för att se om det går att få lite ordning på diverse, så lite träning blir det ju!

Här är några bilder från dagarna.


Scenen är klar, strax innan öppning av dörrarna...


240 ipads på laddning så att alla ombud kan följa med hela dagen...


Vår nya 1:e vice förbundsordförande Per Holmström talar efter att han blivit vald, sett från min plats på scen...


Lite rosa bubbel från hotellrum högt upp med fin utsikt över norra bantorget sitter inte fel...


Redo för middag!


Lilla lilla Sigvard Marjasin (fd förbundsordförande) håller som vanligt ett roligt och uppskattat tal under middagen!


Fick använda mina favvoskor, sidenpumpsen, yeay!
Lite seg i vaderna efter att ha dansat i typ tre timmar...


I dag har LO:s nyvalde ordförande Karl-Petter "Kålle" Thorwaldsson besökt oss och höll ett jättebra tal!


Kålle! Foto: Thomas Johansson

/Cissi