Början med snö, avslut med bad

Usch, vaknade till ett kallt och ruggit vitt landskap i morse, blä! Det som var positivt var iallafall att de märkliga typer jag har sett stryka omkring på golfbanan (utrustade med rutiga byxor, långa metallpinnar i händerna och små vita bollar i fickorna...) inte sågs till överhuvudtaget! Det är ju MIN hundpromenadslinga, inget annat. Eller jo, kanske en vildsvinslekplats oxå.... Jag hade gjort i ordning en grisfösarpinne som jag hade med på promenaden, ifall det skulle dyka upp ett svin i skogen (det kom ingen dock).

På förmiddagen var jag och Andrea på någon beauty clinic i Saltsjöbaden och fick oss en rejäl dos av fiskpedikyr! Små firrar som smaskar på ens fötter, det ska tydligen vara bra. Kul grej tänkte jag och det var min julklapp till syster. Det kittlades lite och efter ett tag kändes det nästan lite som om fötterna domnade lite, men det kan nog bero på att man satt stilla så länge. Skum känsla var det iallafall! Kul att ha gjort det men antagligen inget jag behöver göra igen. Märkte ingen större skillnad på fötterna, men kanske om jag smörjer in dem på kvällen kanske jag vaknar med lena fina fossingar imorrn!

Efteråt blev det lunch i Nacka Forum och sen vidare till mamma för att fika kaffe och chokladcroissanter, smask!

Sedan kom sooolen så jag hann med att testa nya motorsågskedjan i några timmar, härligt! Fick hela granen uppstyckad och lite annat också. Hoppas kunna fortsätta imorgon.

Nu är det strax Earth Hour, då ska man väl inte ha på datorn kanske... Jag tar och hoppar i SPAt istället och njuter av mörkret!!


Dagen började vit och kall!! Men skönt att rulla runt i snön tyckte Rissie...


Golfbanan har öppnat, men inte en golfare syntes till i snöblåsten, skönt!


Fish-SPA! Lite scary...


Gnag, gnag, smask, smask...raap.


Här sitter jag och har det bra!


Solig och härlig eftermiddag på tomten!


Än har det inte flyttat in någon i vår nyuppsatta holk, väntar med spänning!


Ny kedja inköpt till motorsågen, så nu har jag choppat upp granen, ÄNTLIGEN!


Titta, tomatplantorna har tittat upp!!

/Cissi