En semla för en utskällning!

En mycket produktiv onsdag! Blev INTE sjuk av gårdagens massagebehandling som jag räknat med, men en och annan alvedon behövdes ändå för att orka vara skärpt hela dagen.. Sprang på stan på diverse tjänsteärenden hela förmiddagen och eftermiddagen gick åt till möte med vår konferensanläggning Marholmens ansvariga personer, de bjöd mig på smaskiga bakelser och jag bjöd på en timmes monolog och utskällning för att de har varit så oproffsiga vid våra bokningar den senaste tiden... (det var därför vi hade mötet), men efter en två sidor åtgärdsplan som jag ordnat åt dem blir det nog snart bra! :)

Kvällen har jag och hundarna tillbringat i Älvsjömässans garage tillsammans med Kerstin E och Miles! De tränar mest freestyle men debuterade nyss i lydnadsklass 1 med finfina poäng, så nu är det full fart mot klass 2! Rissie fick träna på långa inkallningar utan att stanna själv, och fritt följ utan att välja väg själv...hmm. Jättefin attityd, mkt glad hund!! Lyra fick göra två fiina platsliggningar, läggande under gång och tränat koncentration i fjärren. Trots att hon är mitt i höglöp var hon inte särskilt låg, utan pigg och glad, härligt! Vi passade på att planera lite inför vår resa nästa vecka till Birmingham, ska blir sååå sköj!

Avslutade denna braiga dag med en promenix runt Vendelsömalmsgropen, Lucas pigg och glad (vilket inte alltid är fallet...), nu ska vi dricka te och sen sova! I morgon blir det utbildning hela dagen...


Kvällsträning i ljus, torr och ganska varm miljö, naaajs!


Väntade och förväntasfulla...


Kvällspromenad i Vendelsö, spanar suktande efter den nya uppvärmda konstgräsplanen...


Alltså, det är ju ingen där och strålkastarna lyser! Då borde man väl kunna få träna hundarna där, liite iallafall...?

/Cissi