Mmmm!

Hela huset doftar av trattkantarell-lasagne! Slurp! Har lyckats plocka massa svamp på skogspromenaderna när jag kommit hem från jobbet, himla gott!

Sitter med båda datorerna (vår och min jobbdator) och jobbar hemifrån hela kvällen, massor att göra, blir nog jobb imorrn kväll oxå, bra iallafall att man kan jobba hemifrån. Hundarna är superuttråkade och har inte fått någon träning på många dagar nu, förutom lite smågrejer i köket... Men det får jag väga upp senare. Just nu är det bara jobba, jobba, jobba. Roligt och intressant!

Köpte förresten glasögon i dag, behöver när jag läser och sitter vid datorn för mina ögon spänner sig så att jag får huvudvärk...hittade jättefina (dock inte jättebilliga, men det var jag VÄRD! :)) Så om två veckor blir jag en glasögonorm.

Har haft Trulsa hos mig hela dagen på jobbet. Nästa vecka ska hon börja på hunddagis men tills dess blir det lite pusslande, så då får man som ledningens assistent ställa upp och vara hundvakt, inte direkt jobbigt... :)På promenad med Trulsa i Vanadisparken


Citydog Trulsa!

/Cissi