Förbundsmöte...

Då var det till ända, Kommunals förbundsmöte 2011 på Djurönäset. Ett år till nästa gång, och året efter blir det kongress vilket ju är mkt större än det här. Har varit mkt bra och intressanta dagar. Verkligen kul att vara med och jobba i kulisserna och sen ha äran att vara med i presidiet och sitta uppe på scen under hela tiden, man har rätt stor makt där framme och är verkligen mitt i händelsernas centrum...nackdelen är väl att alla ser exakt vad man gör. Detta var aaaningen pinsamt i och med förbundsmötets avslutande i dag då det skulle vara allsång med Internationalen. De körde upp texten på storbild precis bakom min rygg och sjöng för full hals. Den var ju dock lite för nära för att jag skulle kunna läsa så eftersom jag inte hade pluggat in texten så fick jag stå där som en totalt fån alldeles tyst på scen när alla andra sjöng, precis öga mot öga med hela ledningen och förbundsstyrelsen, samt ca 250 människor till, usch det var lite jobbigt. Till nästa år ska jag plugga in den och kunna den utantill, helt klart!!! 

Förutom de vanliga mötesförhandlingarna som pågick till och från under dagarna så var på måndagen Håkan Juholt på plats en stund för ett intressant samtal, därefter kom Sissela Kyle och hade en liten föreställning, jättekul! Till måndagskvällens middag var det någon slags show, men tyvärr blev jag placerad vid bordet lääängst bort från scen så jag såg ingenting...men jag hoppas att de flesta förtroendevalda som var där fick sig en bra kväll ändå, det är ju ändå för dem. I dag följde två intressanta seminarier om en medlemsrapport och en lönepolitiska utredningen (som jag för övrigt ska börja jobba med). Kom därifrån redan vid 14-tiden i dag så jag kom hem lite tidigare än vanligt, najs!

Hade tänkt packa några flyttkartonger ikväll, men blev visst ett träningspass på Stockholm Södra BK med Anette i stället... Hon ska ju tävla SM med sin Ess om några veckor så vi tränade det tävlingsupplägget vilket funkade jättebra. Lyra fick sig också ett litet pass, har inte kör ordentligt på två veckor vilket märktes i koncentrationen i fria följet, ajabaja. Tränade lite tandvisning, platsliggning, inkallning med kommendering (svååårt) samt rutan som gick skitbra!  

Fick en bild från utställningen i lördags i Österbybruk:


Lyra uppställd under domarens kritikskrivning. Foto: Marie Blomfeldt

Och här är några bilder från förbundsmötet:


Förberedande av scen, ljus och dekor på söndagen...


Vy från min plats på scen under repetitionerna, framför mig har jag hela förbundsmötesprogrammet att hålla ordning på.


Välkommen till förbundsmötet!!


Eva, Fadia & Marjaana är beredda på de ca 300 personer som snart kommer...


Alla på plats, dags att börja! Foto: Thomas Johansson


Anneli, Tobias och Håkan Juholt i ett intressant samtal. Foto: Kommunalarbetaren


Jag jobbar för fullt bakom vita datorskärmen på scen...


Utsikt på morgonen utanför rummet....hääärligt!


Bryggor och båtar precis utanför sovrummet, mysigt.

/Cissi