Vilken dag!

Dagen började som den slutade igår, med budgivning på vårt radhus!!! Himla spännande det där när man får sms för varje bud... Vi valde till slut att tacka nej till en småkrånglig budgivare och valde den som hade det näst högsta priset, vilket slutade på 1 750 000 kronor!!!! Det blir en fin vinst på 1 150 000 kronor från att vi köpte det 2001, inte helt fel!!! Så nu på kvällen har det blivit kontraktskrivning med en överlycklig köpare som till å med hade köpte en blomma till oss för att hon var så tacksam... Känns verkligen bra, tror att hon kommer att ta hand om vårt hus på bästa sätt!

Så nu blir det till att börja räkna på hur mkt lån vi behöver ta, och hur mkt vi kan lägga på annat såsom garagebygge, inhägnad av tomten, renovering av badrum och några grejer till.

Var iväg med mamma och simmade med gamla Lucas också för första gången. Det gick jättebra, han låg jämnt och plant i vattnet och blev inte särskilt stressad. Nu ska vi simma honom 2 ggr/veckan ett tag och sen trappa ner till 1 gång/v. Måste vara härligt för honom att kunna röra sig obehindrat med tanke på att han ju är ganska stel och har lite ont här och där. Det är han verkligen värd såhär på ålderns höst, fina Lucas!

Nu är det dags att luta sig tillbaka en stund i soffan med ett glas vin för att fira lite och drömma om sommaren i nya huset. Hundarna tuggar förnöjt på varsitt ben efter en långpromenad...


Favoritställe 1 för spaning...


Favoritställe 2 för spaning...


AHA! Tagen på bar gärning!!!

/Cissi