Glassar, hojåkning, avloppslukt

I dag har vi varit på vår årliga hojtur till glassrestaurangen Smultronstället i Söderköping!! Vi har ju ingen egen hoj längre men fick låna Mickes pappas ena hoj, snällt!! Jag var lite orolig för att jag inte skulle komma i mitt fina (men taaajta) skinnställ, men uppenbarligen har jag inte tjockat på mig det senaste året, för det var nemas problemas!

Åkte strax innan 09 i morse och kom hem igen 12 timmar senare (efter lämnande av hoj och hämtande av hundar), puh, nu är man TRÖTT!!! Blev en härlig tur i mestadels fint och soligt väder (körde igenom en ordenlig regnskur på hemvägen, men torkade upp av vind och sol...) och mycket god glass såklart!

Under tiden som vi var borta hemifrån hade vi hoppats på att SRV skulle ha kommit till oss och tömt tanken, eftersom vi märkte i morse att det kom nåt blött avloppsluktande därifrån!!! Översvämning på g!??! Äckligt i så fall! Ringde någon jour, men uppenbarligen hade de viktigare saker för sig än att komma till oss, för någon tank har inte blivit tömd. Så det blir till att kissa i skogen, suck. Det konstiga är att det inte borde vara tömningsdags än, enligt de tidigare ägarna, skumt. Hoppas inte att något är galet bara. Så är huslivet just nu... :)

I dag är det förresten exakt 13 år sen som Micke och jag hade vår första dejt...!!! Tänk vad tiden går, då var jag bara 18 år...!

Nu är det dags att äta lite rester av gårdagens tårta och inta soffläge, i morgon börjar andra veckan på sköön semester!


I väntan på första färjan.


Jag hänger på färjan...


Peter och Madde


Kön till glassrestaurangen Smultronstället...man får räkna med en timme, men det gick nog på max 30 min.


Glasstajm, slurp!!!


Wonderful!


Språngmarsch längs med Göta kanal efter glassätandet...


Madde och Peter


I dag var det 13 år sen vi hade vår första dejt!


Uppställning vid Göta kanal...


Söderköping...


Många kanaler...


Väldigt fin stad!


Ehhh...?


Rissie tycker väldigt synd om sig själv...
Jag la ett tassbandage, verkar ha skurit sig mellan trampdynorna. :(

/Cissi