Första advent

Så vad det första advent! Mysigt med all denna snö som kommit, även om man har fått skotta flera gånger i dag. Hundarna är som tokiga och älskar att rusa runt och dyka ner i pudret! Lyra liknar en räv som skuttar fram och sen gör ett jättehopp rakt upp och sen rakt ner med nosen först!

I dag har vi bakat lussebullar och satt upp några stjärnor i fönstrena. Har kommit fram till att det blir INGEN julgran i år. Tror inte den skulle få stå kvar speciellt länge, om man inte hängnar in den med kompostgaller förstås, som allt annat... Hur gjorde man egentligen innan kompostgallrenas tid?! Finns så många bra användningsområden, man kan aldrig ha för många kompostgaller hemma! :)

Det har varit en lugn helg med koppelträning, gå lös-träning, fortsatt med sitt och lite ligg-övningar och så ensam-träningen... Måste nog lägga krut på att träna när det går folk förbi oxå, för det är såå svårt att motstå att springa fram och skälla ut dem!!

Nu är det nog dags att sova, hundarna har precis slocknat, efter att de röjt loss ordentligt som vanligt på kvällen (när söt-Lyra förvandlats till monster-Lyra). Rissie skulle sen gå och lägga sig tillrätta i sin bia-bädd, men kom ut lika snabbt igen från sovrummet med en väldigt olycklig min och blöta tassar... Lyra hade uppenbarligen ansett att bia-bädden hade en väldigt snarlik form som en toalett...denna kissmaskin... Som tröst fick Rissie sova i sängen. Med tvättade tassar.


Monster 1 och monster 2 har kvällsröj.Kvällsvällingen är bästa målet på dagen.


Soffan är det bästa stället att sova på... Hur blev det så?
Jag som hade bestämt att hon INTE skulle bli någon soffhund!


Godnatt!
/Cissi