I dag är en Annandag

Så var julen över, god mat och gott sällskap och massa fina julklappar!! Mina nya fina Lundhags-byxor bara ligger och väntar på att få komma ut och träna!!! Det är dock väldigt lugnt på träningsfronten, har inte tränat ordentligt med Rissie på 4-5 veckor! Bara korta pass med ff, inkallning och fjärr. Måste ta tag i det där snart... Lyras träning går framåt, just nu är det bakdelskontroll på pallen som dock är jättesvårt att förstå för henne! Men det är väl bara att kämpa på, snart trillar nog poletten ner hoppas jag. Har tagit fram en apportbock också och där går det väldigt fort framåt!!

I dag verkar förkylningen har kommit tillbaka så det blir en lugn dag och hoppas att den drar sig tillbaka så att det blir jobb i morgon, vill inte vara sjuk på nyårsafton!

I dag mötte vi en älg i skogen på morgonpromenaden. Eller mötte kanske vi inte gjorde, men den låg brevid stigen nästan helt kamoflerad och glodde på oss, precis där jag tänkte vika av stigen. Hundarna varken såg eller kände vittringen så det blev väldigt odramatiskt och vi fortsatte bara framåt, skönt.

Vi har nu fått flytta upp alla ömtåliga saker några dm upp... Lyra når helt plöstligt vääldigt högt upp i hyllor och hoppar enkelt upp i sängen och soffan. Då kan det hända spännande saker, t ex att man hittar en liten kelpievalp i sängen galopperandes runt med en lampskärm från sänglampan...



Julfin innan paketutdelning och middag...


Rissie!


Gammel-Lucas är lite trött.


Elsa 6 månader och Lyra snart 4 månader.


Maten smakar mycket bättre såhär än ur en skål...


Nya täcket är äntligen klart, matte är såå stolt!

/Cissi