Konferensväder

Har varit på konferens två dagar med jobbet på vår anläggning Marholmen. Den här årstiden är verkligen fin där ute och jag har lyckan att kunna ta med mig hundarna när vi åker dit. Så perfekt att komma ut på promenader på istället för att bara sitta inne på möten hela dagarna. Och däremellan ligger hundarna och sover skönt (hoppas jag) i en stuga.
 
Det var så galet varmt (biltempen visade på 31 grader) så det blev massor av bad för att de skulle orka vara ute. Och även om det är havet de badade i så var det inte så kallt, det är ju massor av vikar så det är ju inte helt öppet. Nästan så att man kunde ha badat själv! Ja alltså, väldigt snabbt i så fall.... 
 
På promenad bland stugorna...
 
Älskar havet!
 
 
 
Bästa friskvårdssällskapet!
 
Sisten i är en rutten sill!
 
Kasta pinnen då!
 
Bara vara. Å sådär.
 
Simmande kelpies.
 
 
 
 
Kvällsbad innan läggdags.
 
Jag älskar vattnet, jag vägrar gå upp.
 
Cobie har verkligen blivit badtokig!
 
Mysigt i kvällssolen.
 
 
 
De har skött sig exemplariskt och varit så snälla och duktiga. Dock fick de sova i burar på natten, annars hade jag nog inte fått tillträde till sängen...
 
Härlig morgonpromis.
 
 
 
 
 
Ett sista bad innan hemfärd. Helt nylagd sand så det blev lite smutsigt, men de gillade det ändå.
 
 
På vägen hem stannade jag i Ulriksdals slottspark en sväng.
 
Här har jag fixat så att kelpieklubben ska få ha sin årliga ras-special i augusti!
 
Så fin utställningsyta! Har varit här flera år med goldenklubben och spaniel- och retrieverklubben. Så nu tyckte jag att det var dags att ta in kelpisarna i finrummet.
 
 
Vi ses i augusti!
 
Nu har min gamla blåa pärla lämnat mig. Det blev helt perfekt och hen flyttar till en tjej i min ålder som ska ta körkort, precis som jag skulle göra när jag köpte den. Dessutom visade det sig att vi hade många gemensamma bekanta och hade bott nära varandra till och med! Kul!
 
 
 /Cissi

Kommentera här: