Piggare!

Lyra fick inte komma hem igår som jag hoppats på. Serumet gick bra att ta och svullnaden är på väg ner (bokstavligt talat, mycket har ramlat ner till frambenen så de är jättetjocka just nu). Men då kom det blodiga diarréer istället. Alltså bara rent blod som droppade ur henne.... Och arytmin i hjärtat var fortfarande kvar lite. Så det var bara att låta henne stanna en natt till.
 
Var där en stund på lunchen för att rasta henne. Då passade de även på att göra EKG när jag ändå var där och kunde hjälpa till, eftersom hon blivit ilsk när de försökte göra det på förmiddagen... Ändå ett bra friskhetstecken att hon orkar säga ifrån tänker jag! Min närvaro gjorde också att hon åt (maten hon haft i buren hade hon inte rört) och så fick hon lite pro-kolin för magen.
 
Åkte tillbaka dit på kvällen för ytterligare rastning, och för att hon skulle äta och få medicin samt omläggning av dropp-kanylen. Hon var så pigg och glad och kändes mycket mindre orolig och stressad än de andra dagarna, så det går definitivt åt rätt håll!
 
Fick rapport nu på morgonen från Lotta som jobbar där att hon hade kissat i natt (första gången med personalen typ??) och inte haft diarré sedan igår lunch. Så nu är det väl bara att invänta svaren från EKG och hoppas att veterinären ringer och säger att hon får komma HEM i dag! Hoppas hoppas.
 
Blev en sväng till Nynäshamns BK igår mellan vändorna på djursjukhuset, Cobie ville ju träna lite såklart. Skulle egentligen ha tränat med rallylaget (som ska tävla SM om en månad, om det nu går för vår del...), men jag hade ju inte rätt hund med mig liksom.... Så vi körde lite lydnad ihop med Anette och sedan några korta agilityövningar istället. Lagom tills vi var klara var det dags för öppenträningen i rally, så vi stannade kvar och Cobie fick testa det för första gången. Jag har lärt in en del av skyltarna redan men hade aldrig gått med just skyltar och en bana, och han var riktigt duktig!! Ska nog leta reda på någon nybörjarklass-tävling som vi kan starta i, det blir lagom att börja med i vår tävlingskarriär.
 
Idag jobbar jag hemifrån, ganska skönt då jag har massa skrivjobb. Sedan är det återbesök för Cobie på Djurakuten hos hudspecialisten Liselotte, efter 2 veckors provokation med vanlig mat. Tyvärr tycker jag att han har börjat tappa päls igen runt ögonen under den här tiden... :(
 
 
Lunchpromenad med min fina kompis. Fortfarande svullen men inte alls lika mycket. Och mycket piggare!
 
 
 
 
 
Duktig hund som gjort EKG. Gick ju hur bra som helst när matte var med!
 
 
 
 
 
 
Skeptisk mot maten. Efter lite övertalande och byte av mat 2 ggr så gick det ner....
 
Frambenen är svullna som stockar...
 
Träning med lilla sprätten!
 
Rissie var såklart med också.
 
Nöjd!
 
Har börjat tappa päls igen på vänster öga.
 
 
På kvällsrastning med Lyra.
 
Jag är hungrig!
 
Åt med god aptit och drack massor.
 
Helt tomt i väntrummet på akuten, men det varade inte så länge.
 
/Cissi
1 Micke:

skriven

😘

Svar: <3
Cissi

2 emma:

skriven

åh vilken goding

Svar: Ja eller hur. :)
Cissi

Kommentera här: