Midsommar och sånt

Årets midsommarhelg blev lika fin som den brukar vara. Ett stort härligt gäng i flera generationer ute på landet hos vännerna i Vissvass. Sillunch med sång i ladan, 5-kamp, grillning och efterföljande stuffande (läs fuldans) i flera timmar innan vi gav upp vid 04 och det var ljust ute... Hundarna skötte sig utmärkt och kelpisarna var glada över att få hälsa på fåren en stund. Det var kul att se de tre bagglammen som jag träffade som småttingar i Aspuddsparken vid Valborg, och som jag förmedlat vidare till Vissvass. Så gulliga och sociala, tror att kelpisarna ska få testa dem lite i hagen snart.

 

Midsommardagen tillbringades mestadels liggandes, länge sedan jag var så bakis faktiskt, usch...Att hiva i sig sisodär 10-15 tequila hör till standard i det här gänget, men ibland känns det av dagen efter. Men det redde upp sig och igår blev det träning med Jenny och sedan en skön löparrunda på kvällskvisten.

 

Nu känns det som nedräkning inför semestern, jobbet börjar lugna ner sig och kvällarna fylls med massa trevligheter. Kanske dags att börja planera vad vi ska hitta på våra lediga veckor snart. :)

 


Fina Vissvass!

 


Perfekt och så mysigt med lunch i ladan. Efter regn hela morgonen så sprack det faktiskt upp och blev riktigt fint väder!

 

Långbord!

 

Efterrätt!

 


Två som trängde sig längst fram i kön.

 

 Femkampsdags!

 


Kast med liten utombordare var en av grenarna...
 
 
Rissie fick hänga med en gullig labradorvalpis!  
 
Och dom här fick träffa Aspuddslammen.
 
Puss puss!
 
Nämen hej, är du en av oss?
 
 
Grilldags!
 

Tequila, sånger och redskap. Som det ska vara.
 
 
  
Söndagsträning på bruksan! Lyra fick träna lite rally-moves och rutan. Nöjd hund. Cobie fick kedja moment och var duktig!
 
Hejarklacken.
 
Hemodlat, mmm!
 
Ännu mer hemodlat. Dags för en omgång rabarberchutney, så gott!!
 
 
Hamnade framför ett program om vallhundens betydelse, bra tyckte Lyra.
 
Kvällsrunda, 4 km löpning blev det med dom här.
 
 
 
 
Man blir trött av att springa. Jättelätt att sova bredvid den här som sparkar en i huvudet när han drömmer....
 
/Cissi 

Kommentera här: