Kan det ha vänt?

Det blev en sväng till Bagarmossens djursjukhus även igår, för att träffa veterinären eftersom Lyra inte slutade kräkas. 12 gånger på tre dagar är liksom inte så bra, och det var alltså ordentliga spyor med jättemycket vätska varje gång... :(
 
Hon var dock väldigt pigg och visade inga tecken på uttorkning, lite knepigt alltså. Så hon fick lämna tre rör blod som de analyserade medan vi väntade, som inte visade på något alls. Jättebra, men alltså ändå oklart varför hon mått så illa. Hon fick en dos Cerania intravenöst som är ör att stoppa illamåendet, och sen fick vi åka hem. Och nu har det gått precis ett dygn och inga spyor, tjohooo!
 
Hade tänkt åka och kolla på lydnadstävlingar på kvällen då flera vänner skulle tävla, men jag ville inte stressa och inte heller lämna Lyra ensam, så det fick bli en lugn kväll hemma. Är ju skönt ibland också. Och nöta lite framförgående på vägen med Cobie... Sedan blev det några timmar lekandes i Photoshop och lllustrator, har en grej på gång, tror det blir fint... :)
 
I dag kompade jag ut redan vid lunch då jag och Cobie hade en privatlektion i agility för Annica A, väldigt trevlig anledning att vara lite ledig alltså. Han var jätteduktig och vi fick bra grundövningar att jobba vidare med. Från att bara ha rusat runt så började han tänka och lyssnade fint på mig även om han inte alltid förstod vad jag ville... (ja det förstod jag inte heller alltid, haha). Så nu har vi lite roliga sommarprojekt!!
 
Nu ska jag snart iväg på planeringsmöte inför ett spännande uppdrag till hundmässan i december, det gäller att börja i tid!
 
Lyra pigg och glad hos veterinären i går.
 
Vi fick hänga ute i solen i väntan på blodprovsvaren, eller jag hängde i solen...hon föredrog skuggan.
 
Dom här två gullisarna undrade varför de skulle vara hemma.
 
 
Lekt lite i Photoshop, men är inte riktigt klar än....
 
/Cissi
 
1 icke:

skriven

Snygg photoshop, klistermärke?

2 emma:

skriven

hoppas hon håller sig bra :)

Kommentera här: