Mot SM!

I dag blir det bara halvdags jobb, för sedan bär det av mot Dalarna! I morgon går nämligen lag-SM i rallylydnad av stapeln på Insjöns IP och vi ska tävla med våra kompisar från Nynäshamns BK! Man får ju ta chansen att tävla SM när man inte lyckas komma med på något annat, hehe. Ska bli jättemysigt att åka iväg och det är verkligen bara en kul grej och noll prestige eller förväntningar. Jag tycker fortfarande att rallyn är klurig att förstå och det kan hända vad som helst. Men kul hoppas jag att det blir!
 
Vår fina lagtröja! Jag har gjort loggan, blev fint tycker jag. :)
 
Heja oss!
 
Semesterfeeling på kvällspromenad hemma.
 
Härliga kvällar.
 
Vallningskväll på Färingsö i onsdags.
 
 
Dom här två hade väldigt svårt att ligga still och vänta på sin tur, mycket skäll blev det, suck. Men väl inne i hagen var de duktiga. Cobie går i lina och bara tittar än så länge.
 
Kul det här alltså!
 
Hann bara med ett kort pass med Lyra och hon hade lite svårt att lyssna på mina övningar, var länge sedan hon vallade så hon hade behövt mer tid för att komma ner i koncentration. Nästa gång blir det nog bättre.
 
Var och hämtade sponsorpriser till vår kelpieutställning som är 11 augusti. Trodde jag skulle få en påse med lite grejer men när jag kom dit var det faktiskt 32 papperskassar att hämta!!!! De hade varit så snälla och gjort iordning priser till placering 1-4 i alla klasser x 2 (tikar & hanar), wow alltså! Stort TACK till Hööks city!!!
 
Fick ta hälften ena dagen och resten nästa dag (då jag tog bilen istället för att åka t-bana med hela konkarongen). Nu fyller påsarna vårt gästrum hemma...som det ska vara inför en utställning. :)
 
Rallyträning med laget i går kväll. Duktiga hundar och skönt väder!
 
Efteråt blev det bad på Gålö havsbad.
 
Mysigt men tyvärr är det lite för långgrunt så det blev inget simmande, bara hopp och plask.
 
Perfekt upplägg tyckte den här.
 
Cobie måste ha hoppat mot en sten. :( Jaja det läker förhoppningsvis fort det där.  
 
 
/Cissi 
 

Kommentera här: