Intensivrally

Efter att ha fokuserat på HTM ett tag så är det nu dags för rallylydnadstema på träningspassen.
 
I måndags när jag och Linda tränade våra unghundar på Gubbängsfältet passade jag på att även rallyträna Lyra i den miljön som innehåller mycket störning. I går skulle Cobie ha fått valla, men jag blev tvungen att boka om det till en rallydejt med Cilla istället, och ikväll har vårt rallylag träning! Däremellan försöker jag nöta lite korta kombinationer på tomten och på en ny startrutin som ska göra att vi får en bra känsla redan vid första skylten. Känns ju bra att ha fått några träningspass i sig inför söndagens dubbeltävling, haha. Lyra har varit duktig och haft fin attityd, men jag är helt medveten om att vi har alldeles för lite träning i oss. Men tävla är kul ändå och man får alltid många bra idéer på kluriga kombinationer att gå hem och träna mer på...
  
 
Rissie hänger på Gubbängsfältet.
 
Vi njuter av sista dagarna på golfbanan, i dag öppnar den för golfspelarna och då blir det lite svårare att gå ut och ha dem lösa såhär.
 
Och det går inte heller att ställa upp en massa koner och annat...
 
Fin träningskväll i tisdags.
 
 
Tills det kom två killar och började leka med drönare. Rädd Lyra, skakade och ville inte gå någonstans.
 
Så vi fick pausa och försöka vänta ut dem....
 
Tryggt att komma hem till sängen efter en sådan läskig upplevelse!
 
God natt!
 
Rallykväll på brukshundklubben igår.
 
Var också iväg och kikade på en liten husvagn till mig och hundarna (ja Micke kanske kan knö in sig också) så vi kan åka ut å resa lite, är sååå sugen och den var jättefin och asbra pris! Men frågan är om jag egentligen behöver den? Beslutsångest deluxe!
 
Sedan blev det lite Cobie-träning på stormarknadens parkering.
 
/Cissi

Kommentera här: