Sensommarbad på Marholmen

Har varit på chefskonferens i två dagar på Marholmen. Bra och intressanta dagar, särskilt de timmarna som handlade om föredragningsteknik, retorik och språk! Det är så otroligt skönt att det funkar att ha med sig hundarna dit också!! Bra promenadvägar, härliga stränder och så kommer man ju ut och går på ett helt annat sätt vid pauser och luncher än vad man gör annars (då det lätt blir att man äter bullar istället...).
 
Cobie fick vara hemma hos mamma som är i Sverige just nu, och det hade gått hur bra som helst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysigt på rummet med mina kompisar. Stugorna vi bor i är verkligen perfekta för att ta med sig hund!
 
Alla dagar är det dock inte lika mysigt att ha med sig hund...när kl är 06 och det ösregnar. Men det känns ju bra efteråt i alla fall!!
 
På kvällen när jag kom hem var det rallytävling för Lyra på Stockholms södra BK, som arrangerades av Skarpnäcks hundungdom. Jag hade aldrig tävlat för den domaren förut, som många säger gör jättesvåra banor...gulp. Dessutom har jag slarvat med rallyträningen och inte tränat någon bana på säkert en månad...jaja, så det kunde gå hur som helst.
 
Och banan var väl inte superenkel direkt, många byten från vänster-höger-vänster, en hel del språng och fler klurigheter. Jag var tyvärr lite otydlig vid en skylt så Lyra missförstod mig (inte så konstigt) så där tappade vi 10 p. Sedan slog hon i ett av hindrena när hon hoppade över (det var inte högt så det kändes otipppat) vilket ger 5 fel, och så hade vi ett lite struligt byte från vänster till höger sida, som gav lite fel också. Men för övrigt kändes det helt okej och jag kom ihåg det jag skulle....Men framförallt så var Lyra riktigt glad och pigg!! Hon kändes jättefin och det är vad jag tar med mig därifrån, en fin känsla och duktig hund som gjorde allt jag sa till henne att göra!! Det blev inga certpoäng denna gång, men nu taggar vi till nästa tävling!!
 
 
 
 
 
Jag gillar alla fina och peppiga kommentarer från domaren Linda, det ger verkligen en skön känsla, även om allt inte gått bra.
 
Nu ska jag packa bilen med burar, träningsgrejer och hundar. För nu drar vi ner till Uddevalla och hälsar på några av Cobies syskon, tjoho!!
 
/Cissi
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0