Lejon på besök

Den lilla valpen växer och växer. Ibland längtar jag tillbaka när han var liten och oskyldig, samtidigt som det är kul att han mognar och börjar förstå saker. Men det var helt klart lugnare då... Nu är det många hyss på gång och knäck i öronen ganska ofta. Tränade dock lydnad häromkvällen med Jenny på en helt ny plats och han skötte sig riktigt fint, och i går var vi och spårade på Gålö med Emmelie och han var duktig (trots att det kom tre människor och två lösa hundar i närheten av spåret). Så det finns hopp!
 
Cobie 8 veckor, och Rissie.
 
 
Nu är det lite svårare att kura ihop sig bredvid....
 
Den här synen kom jag hem till häromdagen... Valpen snackade ngt om att det kommit ett LEJON och smakade på möblerna...jag vet inte riktigt om jag tror på honom....
 
 
Helt oskyldig?
 
Varje kväll, bus med Lyra i sängen.
 
Sedan kan man sova....
 
Spår i går kväll. Lyra var väldigt duktig i skogen, trots att jag la på lite störningar då Rissie sprang lös på sidan om och vi stannade flera gånger och plockade svamp, haha. Dock var hon lite slarvig med att plocka upp pinnarna (markerade bara snabbt).
 
Ett roligt spår i olika terränger i skogen.
 
Rissie var nöjd vid spårslutet! Lyra fick mat och Rissie en boll.
 
Jag la ett ängsspår till Emmelie och Hyzz, duktiga i det höga gräset!
 
En fördel med skogsspår!
 
Råkade på en jättestor stolt fjällskivling!
 
Det blev en bra middag.
 
Testade tre olika tillagningar på den. Smörstekt och sedan i med grädde, steka med olja och vitlök på en macka, och sedan några bitar panerade med ägg och panko! Jättegott alltihop! Vaknade dock inatt med magont...vet inte om det blev för mycket av det goda kanske, svampen var stoooor.
 
Tränar sitt stanna kvar med Cobie, han börjar bli duktig.
 
Och Lyra får träna massor av vittringsapportering på olika underlag och i olika formationer...
 
 
 
 
Det verkar som att det har stärkt henne igen. Vi får se på söndagens tävling om detta har hjälpt.
 
 
Fick en så gullig blomma häromdagen av min arbetskamrat Lisa. En symbolisk soptunna för min förra uppkörning som jag slänger där, och ser fram emot morgondagens uppkörning istället! Tränade på trafikskolans bana i 2 h i går och det gick riktigt bra. "Du ser ut som säkerheten själv" sa den andra eleven som var där, och läraren undrade typ vad jag gjorde där eftersom han inte behövde/kunde hjälpa mig med något...känns bra!
 
 
 
I kväll blir det lite träning i Lärahundsporthallen och sedan tjejmiddag hemma hos Maria med hela tjejgänget, ska bli mysigt!
 
/Cissi


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0