Frusen vallning

I dag fyller den lilla valpen 8 månader! Det firades med lite lydnadsträning, sista gången på valp-/unghundskursen för Monika. Så nu har jag förhoppningsvis två nöjda kelpies.
 
Var ledig på förmiddagen för att gå vallkurs på Färingsö med Lyra, för Paula som kommit upp från Skåne! Alltid lika inspirerande och lärorikt!! Hon tyckte nog inte vi hade gjort våra läxor helt bra, som vi fick på lägret i somras... Men det är ju så sjukt svårt det där med vallningen, och så är det inte helt lätt att få till träning... Nåja det gick helt ok och vi kom framåt lite och fick nya läxor. Och en fin dag var det, fast rätt så kallt.
 
Sedan blev det snabbt till jobbet, av med alla leriga kläder i bilen och på med lite normala paltor, så att jag kunde göra några timmar på kontoret med några möten.
 
 
 
 
 
 
 
Kvällskurs för den här killen!
 
I lördags var jag på Fru-lunch hos min kompis Kristina. En jättemysig tillställning med god mat och många skratt med nya bekantskaper. Cobie fick följa med och leka med 2 månader äldre schäfern Xkurk, de hade jättekul!!
 
 
/Cissi

Kommentera här: