Elände och ny hall

När man tror att man ÄNTLIGEN ska få bra vatten igen, efter att den gamla vattenpumpen har gått sönder och vi har haft dåligt sommarvatten i kranarna någon månad, innan det nu stängts av för vintern. När vi grävt, dragit, skottat, har varit lediga från jobbet (Micke), och haft pumpgubben hemma en massa gånger för att vi ska få en ny fin pump, dragit om rören och installerat om filtret (som varit felkopplat i flera år utan vår vetskap). Sen går skiten sönder efter en knapp vecka!! Så nu har vi inget vatten IGEN. :( Ny pump är beställd och vi håller tummarna för att den kommer väldigt snart. Tills dess blir det att ha vatten i dunkar inne. Trist. Tur att man kan duscha på jobbet!
 
Var dessutom och drog ut en visdomstand i morse, börjar kännas en del nu när bedövningen har släppt. Sist jag drog ut en så hade jag så galet ont i nästan två veckor efteråt, och raggade upp både Citodon och Treo comp från vänner, eftersom vanliga smärtstillande inte funkade överhuvudtaget. Hoppas verkligen att det inte blir lika illa den här gången.
 
Nu till något roligare. I måndags var det näst sista gången på valp-/unghundskursen för Cobie. Så skönt att träna inomhus när termometern visade på 2 grader! Han har verkligen mognat under de här veckorna som vi har gått kurs och är så duktig att koncentrera sig och inte bry sig så mycket om omgivningen! Och de senaste passen har han knappt skällt en enda gång när jag skickat honom från mig (för att runda en kon eller springa mot en target t ex), så det går framåt, tjoho!
 
I går var vi några från freestyle-laget som tränade i Dogtajms nya hall i Högdalens industriområde. En ganska liten hall, men funkade gott och väl till vårt syfte att köra vårt tävlingsprogram, och sedan tränade vi våra andra hundar i lite lydnadsdetaljer och annat. Även här blev jag impad över hur cool Cobie var när han delade yta med en yster goldenkille och en tollartik, och kunde utan problem koncentrera sig bara på mig, kul!!
 
Duktig kille på valpkurs!
 
Och på träning i ny hall.
 
Även Rissie fick träna i går i hallen.
 
Lyra har varit riktigt glad och busig på de två senaste lagträningarna, så härligt!! Tidigare har hon gått ner sig och betett sig väldigt konstigt, så att jag varit osäker på om vi ska fortsätta med denna träning. Men om jag nu lyckas hålla i detta ett tag till så borde vi kännas mogna att starta på SM om några veckor!!!
 
 /Cissi 
1 Mevi:

skriven

Håller tummarna för att ni a.s.a.p får igång vattnet! Kramar

Kommentera här: