Valpkurs!

I dag var det dags för valpkurs för Cobie! En lugn och trevlig grupp på sex hundar, och bra övningar som vi verkligen behöver. Jag kan ju såklart träna upp den här lilla valpen helt på egen hand, men det man får på en helt vanlig valpkurs är så värdefullt tycker jag! Kontaktövningar och kunna både jobba och slappna av i grupp är riktigt bra träning. Han skötte sig fint och det svåraste i dag var nog att passera en sån där GB-glassgubbe som stod vid parkeringen på väg ner till kursplanen... (det ingick inte i kursen) så den fick en rejäl utskällning och sedan satte vi oss där en stund och käkade godis tills han kändes okej. :)
 
När jag kom hem hade jag en trött valp, så jag passade på att gå en skön promenad med de andra i kvällssolen. Så härligt efter att det har regnat i flera timmar när det bara spricker upp och blir fint!
 
 
Skum figur det där....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har hunnit med annat skoj också!
I går hade jag och hundarna en fika- & babbeldejt med Johanna och Pi (Lyras halvsyster). Hur mysigt som helst att sitta på en klippa och bara snacka ikapp sedan vi sågs sist. Och i förrgår träffade vi Emmelie och Hyzz för spårträning. Vi tog en promenad till en sjö och Cobie fick leka med snälla Hyzz!! 
 
Pi!
 
 
Tufft att fika....
 
 
Somnade i skuggan av ryggsäcken, gulligt!!
 
 
Promenad medan spåren ligger till sig i måndags.
 
 
Ny sjö för oss!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hyzz och Cobie!
 
 
Dags att spåra för Hyzz.
 
 
Lyra spårade bra.
 
 
 
 
Ca 400 m. Hon gick över en godisburk och en pinne, resten hittade hon.
 
 
/Cissi 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0