Miljöträna

Att jobba hemifrån när man har valp hemma är en ganska dålig idé... Valp sover 1 h, jobba jobba. Valp vaknar och är galen, hungrig, uttråkad, vild, bitig, går på tangentbordet, skäller en i örat, blir övertrött...svårt att jobba. Valp somnar efter någon timme, jobba jobba. Och sen börjar det om. Inte särskilt effektivt och man får ju jobba ända in på kvällen för att få allt gjort. Men nu var det bara två dagar så att Micke kunde få göra något kul han också, så vi överlevde. :)
 
En positiv sak var iallafall att vi hann med många små korta träningspass. Vi har tränat lite på att gå in i buren på kommando och kliva upp på en pall/bok. Sedan har vi hunnit ta en tur i Västerhaninge centrum. Där fanns det mycket att titta på för en liten valp! Människor som ville hälsa, bussar, tåg, lastbilar, statyer, skyltar, rulltrappor och en massa annat spännande. Cobie tog sig an allting med nyfikenhet och var helt orädd för alla ljud! En staty med elefanter var lite konstig men efter att man fått träna "Sitt, stanna kvar" bredvid så släppte det.
 
Vi avslutade äventyret med att dela på en mjukglass på en bänk vid tågen. Om han gillade glass? Han älskade det!!! Så fort jag tog bort den började han att skälla, haha. Så han fick rätt mycket, lugnast så....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen smet jag ut en sväng med de stora hundarna och tränade lite vid kyrkan... Gruppmomenten gick utmärkt!
 
 
 
I kväll har vi varit på Sthlm Södra BK och tränat. Duktiga hundar allihopa! Lyra är lite förvirrad gällande rundakonen och varför det ligger apoortbockar i närheten som man tydligen inte får ta... Men jag ska nog lyckas förklara det för henne tids nog.
 
Tack Jenny för söta lekbilder på Cobie & mig!
 
 
 
 
 
/Cissi

Kommentera här: