Midsommar

Nu börjar sommaren. Takten på jobbet går ner och äntligen finns det tid till att rensa, utvärdera, planera och fundera. Kvällarna är ljusa så det är lätt att vara ute hur länge som helst. Och om tre veckor går jag på semester!
 
Då finns det nog tid och ork för en massa hundträning. Cobie får än så länge några korta pass per dag, och vi tar det lugnt. Ute går han lätt in i "monster-mode" och bara hugger när han blir uppspelt eller trött, eller det senaste är att han går iväg och börjar nosa på ngt annat...hmm. Så jag tränar kort och försöker att inte bli frustrerad och stressad av valpbeteendet, haha. Här är en liten film där vi börjat med några saker inomhus iaf: https://youtu.be/b7vGnX6w6mg.
 
Midsommarhelgen var helt okej och firades som de senaste åren, hemma hos våra vänner Jessica & Björn på Vissvass gård i Tyresö, tillsammans med ett härligt gäng. Mysigt att vara flera generationer ihop! Hundarna var såklart med och var duktiga.
  
Innan midsommar blev det en kort dag på jobbet och den här bruna fick följa med och ligga på rummet en stund. Han skötte sig utmärkt!
 
Tre hundar på citypromenad.
 
Midsommar i Vissvass.
 
 
 
 
Kul färg men ingen favorit...
 
 
 
 
 
 
 
Passade på att sno ungarnas ballonger och fick bita på dem så att de smällde, perfekt pang-träning och han brydde sig inte det minsta!
 
Tequila såklart.
 
 
 
Skön och varm promenad med hundarna på midsommardagen när vi kom hem.
 
 
 
 
 
Såklart man ska ha en midsommarkrans!
 
Ska den sitta såhär eller?
 
Inte helt lätt att klä valpen....
 
Monster face.
 
Sweet face.
 
Jordgubbar, glass och grädde! Sommar!!
 
Det går för det mesta riktigt bra nu med de här två (Cobie fortf alltid kopplad). Inga problem att äta gammalt märgben när någon tittar på...
 
Eller låna ut det en stund...
 
Saker som är värdelöst att göra tillsammans med en valp är att hänga tvätt...
 
/Cissi


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0