Vackra

En bra arbetsdag, men för övrigt en skitdag. Utan att gå in på det närmare. Ont i nacken har jag också.
 
Att Micke hämtade mig på jobbet och dessutom hade med sig vackra blommor, det hjälpte ganska mycket.
 
 
 
 
/Cissi 

Vill inte bli sjuk

En lugn helg har det varit. Firade ett av mina gudbarn Edvin i fredags, med middag, lek, sagor, spel och sånt som en 4-åring gillar. :)
 
Vaknade lite småkrasslig i lördags, så har försökt vila... Blev en lugn promenad med Fia & Alva i går och Kristina & Lexi i dag. Och lite htm-träning på golfbanan och skogspromenad för att skritta i blåbärsris. Men sedan har det varit luuuugnt.
 
I dag var det årsmöte för kelpieklubbens östra lokalområde, trevligt att träffa lite kelpiefolk och vi fick smörgåstårta! :)
 
 
Fika ute i januari är inte helt fel!
 
 
 
 
Kan vi träna lite eller?
 
 
/Cissi 

Bära

Nu har klövjeväskan kommit hem och den sitter riktigt bra! Valde Hurrtas eftersom den har Y-sele för bättre passform och en smart funktion är att man kan klicka bort väskorna och använda bara selen om man vill, smart! 
 
Så nu ska den bäras tom under någon vecka innan jag börjar lägga på lite vikt. Spännande!
 
Det här med att skritta i skogen för att få henne att lyfta tassarna är ju dock inte direkt en jättekul aktivitet såhär i vintermörkret...tog en sväng i dag men är ju lite rädd för att hamna i möte med typ en arg älg eller nåt....Jag får försöka hitta någon annan bra rutin för detta, typ bygga ngt kul på tomten som träningsredskap. 
 
 
 
 
 
 
Skrittar runt i kolsvart skog...
 
 
Så småningom ska hon få bära bollar i munnen på promenaderna också, för att stärka nacke/rygg. Har köpt två lite mindre bollar med olika tyngd.
 
 
Godnatt!
 
 
/Cissi