Vårig helg

Har varit en mysig och inspirerande helg. I fredags blev det tjejmiddag hos en kollega. Fantastiskt god libanesisk mat och många skratt med ett härligt gäng fina kollegor.
 
I lördags åkte jag fram och tillbaka till Kungsör hundarena för att hjälpa till på freestyle och HTM-tävlingar i klass 3. Så otroligt inspirerande att stå och köra musiken åt alla duktiga och modiga ekipage!! Hemma väntade sedan Micke med hemgjord pizza, vin, brasa och film!! 
 
Full av inspiration tog jag och hundarna en långpromis på söndagen med skritt-träning i skog och htm-träning på golfbanan. Positivt var att jag lyckades utveckla några sekunder till på programmet. Negativt var att Lyra var svårtränad och kändes lite låg (Osäker? Ont? Omotiverad? Vet inte!). Så vi avslutade med massa bus och gick sedan hem och vilade. På eftermiddagen tog jag med mig filmkameran ut och körde ett pass till. Gick lite bättre men fortfarande känns det alldeles för osäkert, även i de positioner som jag vet att hon verkligen kan!! Måste vara situationen som gör det? Får fundera vidare och har fått lite idéer från flera håll som jag ska testa. Hon har iallafall inte haltat på några dagar!
 
 
Kungsörhallen från dj-hörnet.
 
 
Fina specialrosetter för Årsmötesdansen!
 
 
Promenad och filmning. 
 
 
Någon ligger och solar...
 
 
Skritta i skogen med koppel på stärker musklerna, men är lite jobbigt...
 
 
Skönare att rulla!
 
 
 
 
Nutellasemlor blev det i helgen, mmmmm!
 
 
/Cissi 

Kommentera här: