Tankat hund hela helgen

Har haft en härlig och lugn hundhelg hos Rissies uppfödare. Ibland är det skönt att bara vara på landet och få den där stora dosen hund, och egentligen inte göra så mycket annat (jo förutom några timmars jobb då datorn var med...) än att gosa, klappa, gå promenader och äta, typ. Att få gulla med valpar är ju också väldigt bra för valpsuget, man blir liksom lite mätt och nöjd att åka hem. :)
 
I kväll har Rissie och jag varit på simmet. Hon fick testa jetstreamen för första gången på flera år. Jag körde med den ibland när vi simtränade för några år sedan. Ska nog börja använda den, bra träning att simma med lite lätt motstånd så att hon börjar använda bakbenen bättre!
 
Lyra var för övrigt jättehalt på höger fram på middagspromenaden, hoppas VERKLIGEN att hon klivit på ngn liten sten eller annat ofarligt...! Orkar liksom inte med mer hälta!!!
 
 
Mat snart?
 
 
Vila. 
 
 
Ut på tur med klövjeväska på. 
 
 
Så söt!
 
 
Ge mig dina ostbågar NU!!
 
 
Rissie ville inte åka med hem utan parkerade här istället.. 
 
 
Kolla här vad som stod i senaste numret av tidningen Brukshunden, i reportaget från Hundmässan i december! Härligt att showen uppskattades och tänk att VI fick vara med!!!!
 
 
 
/Cissi 

Kommentera här: