Bild på min bästa fyrbenta vän

I går fick jag ett roligt besked att jag vunnit en bildtävling på PrimaDog Sveriges Facebooksida, där man skulle berätta varför min hund är min bästa vän.
 
Jag kom direkt att tänka på en av de finaste och mest känslosamma bild jag vet. Den som Micke fick ta på mig och Rissie efter att vi tagit vårt första 1:apris i lydnadens elitklass! Det var både hennes och mitt första godkända resultat i klassen och alltså en stor dag. Jag var såå stolt, och det ser ut som att även hon känner detsamma.
 
 
 
"Det här är min bästa vän Rissie. I 11 år har jag haft förmånen att ha henne vid min sida, och jag hoppas att hon stannar några år till. Rissie och jag har upplevt så mycket tillsammans, och hon har funnits där i både bra och dåliga stunder, i framgång och i motgång. Med tiden växer man liksom ihop på något sätt, man kan varandra och ofta behövs inga ord. Hon är en stor del av mig och min bästa vän."
 
Tillsammans med beskrivningen så vann vi alltså det fina och ärofyllda priset! :) Så nu ser vi fram emot en leverans av lite hundmat och godis.
 
/Cissi

Kommentera här: