Årets Walkabout!

Även fast vår uppfödare inte finns kvar med oss så har vi ändå fortsatt att dela ut Årets Walkabouthund. Maria lämnade efter sig ett antal priser som vi tror hon hade tänkt ha till detta och så känns det ju både fint och roligt att få ha ett sådant pris, även om vi "bara" är två kullar.
 
Lyra fick priset 2014 då hon blev lydnadschampion. Och nu när vi sammanställde 2016 års tävlingsresultat så landade det på henne igen! Denna gången snarare för bredden än höga resultat. För trots att hon var halt och sjuk i stort sett hela hösten hann vi ändå med att tävla en hel del under våren. Vi hann få ett 1:a pris i lydnadens elitklass, fixa ett felfritt agilityhopplopp, tre uppflyttningsresultat i rallyns nybörjarklass och tre uppflyttningsresultat i fortsättningsklassen. Hon fick då titlarna RLD N och RLD F. Sedan debuterade vi i både freestyle och heelwork to Music klass 1 i april, vann båda grenarna med fina poäng. Några månader senare debuterade vi i klass 2 i båda grenarna och fick även då uppflytt varav en vinst. I höstas mellan hältorna knep vi titeln HTMII då vi tävlade ytterligare en klass 2 som vi vann!
 
Så roligt att ha provat på alla dessa olika grenar och alla deras helt olika utmaningar. Väldigt lärorikt och inspirerande! Och så har man ju också träffat en hel del nya hundmänniskor vilket alltid är skoj!
 
Så visst är vi stolta över priset vi fått. Och konkurrens fanns det ju, t ex blev en av brorsorna lydnadschampion i år, så nu har kenneln två championer, kul!!!
 
 
 
 
 
 
Priserna för 2014 och 2016 står på bästa platsen i vardagsrummet.
 
/Cissi

Kommentera här: