Tränar helst inomhus

När det är såhär ruggigt väder, mörkt, småregnigt och kallt, så är det ju inte så jättekul varje dag att träna hund... Men de behöver ju aktivering och man kommer ju inte direkt framåt heller om man inte tränar, så bara att försöka hitta lösningar på det. I måndags var det garageträning med freestyle-laget och i onsdags var det instruktörsmöte på brukshundklubben så då fick Cobie följa med in och träna på att slappna av...gick sådär, hmm. Han vill ju liksom hälsa på allt och alla, och det är sååå tråkigt att bara lägga sig ner och ta det lugnt. Men till slut så gick det bra.
 
I går kväll mötte jag upp Emmelie och Hyzz för träning i garage och det blev bra träning. Mycket nyttigt för Cobie att försöka koncentrera sig när hon stod och tittade på, när han helst av allt ville springa till henne och pussas hela tiden! Jag fick också de två nya halsbanden som hon på min beställning köpt åt Cobie när hon åkte förbi Björkis i Skellefteå härom veckan, så fina på honom!! Äntligen börjar han bli så stor att man kan börja köpa grejer som han kan ha en längre tid och som han inte bör växa ur.
 
I kväll ska jag och Lyra medverka vid en freestyleuppvisning på Sweden International Horse Show på stora Friends Arena, spännande!!! Återkommer om det.
 
 
Cobie tränar rutan. Vi har target i och tränar från olika håll. Ibland får han för sig att istället runda en av konerna men de flesta gånger springer han rakt in. Och att han skäller när han kommer fram blir allt mer sällsynt.... Så det går framåt.
 
Hyzz visade upp många fina delar.
 
Bästa publiken = Rissie! <3
 
Snygga grabbar i fina Björkis-halsband. Hyzz och Cobie - Vem är vem?
 
Cobie till höger såklart.
 
Efter träning blev det lite bus, så härligt att se dem leka!!
 
Det blir ganska varmt och torrt i garaget...men hellre det än att frysa ute.
 
Tänkte fota Rissie....svårt när det finns en linslus.
 
som sagt.....
 
Hmmm....
 
Cobies andra halsband, fint!
 
Bild från morgonens hotellvisning, var och kikade på konferenslokaler på ett nygammalt hotell, så himla fint och mysigt!!
 
Bra ord på väggen.
 

/Cissi

Kommentera här: