Tänk vad vi får vara med om!

Det är verkligen helt otroligt häftigt vad jag och Lyra får vara med om. Vi har fått uppleva så mycket tillsammans hon och jag, och även fast hon är lite speciell med sin osäkerhet så har hon klarat alla uppdragen så bra! Den här helgen har vi fått äran att uppträda på Sweden International Horse Show på Friends Arena! Ja, alltså inte i huvudprogrammet, men tillräckligt stort var att vi fick en halvtimme i paddocken, som ligger intill och är en sidoaktivitet. Nästa år kanske vi får vara med i stora ringen? :) Vi körde vårt lagprogram Loveroutine med TTM-laget, sedan några individuella program och så avslutade vi med att alla gick in och bara jammade loss under en hel låt samtidigt, superkul!  
 
I lördags var det dags för dop för lilla Lea, Peter & Maddes supersöta tjej, och Micke hade äran att bli fadder till henne. Så nu har vi fem gudbarn totalt (jag har tre och han har två), haha, det verkar vara våran lott i livet när det gäller barn. Dopdagen avslutades med en jättegod och mysig middag tillsammans med Maddes släkt på en förvånansvärt trevlig kvarterskrog i Hagsätra.
 
Sedan har jag äntligen fått träffa Tesla! Pia och Ulfs kelpievalp som flyttade hem till dem i tisdags. Alltså så underbart söt och sååå mysigt att få gosa med henne!! Tiden går så fort ju, det är ju inte länge sedan Cobie var sådär liten, men samtidigt känns det som en evighet då han har utvecklats så mycket sedan dess. Kul också med Tesla som är valp till Cula, som jag har följt i flera år och även fick låna hem förra sommaren över en helg och ha med mig på agilitykurs när Lyra hade ont i ryggen. Jag har ju själv varit väldigt sugen på en valp efter henne, men vågade inte vänta...så det ska bli superkul att få följa henne och Pia och förhoppningsvis blir de stjärnor på agilityplanen!!
 
Har även hunnit med lite adventspyssel och det blir ju verkligen mysigare med lite stjärnor i fönstret, även om julen nu för tiden skapar lite ångest och ledsamhet hos mig efter att pappa valt att ta avstånd från mig och syrran sedan några år tillbaka... Det är just vid denna tid på året som sådant känns mest, när man borde och vill vara med familjen. Jaja jag hoppas att han någon gång kommer till insikt och kanske börjar värdera sina barn högre än principer och stolthet. Och jag och Micke har ju vår lilla familj ändå. Det är ju bra.
 
Nu är det en ny vecka, och den börjar med ett gäng möten, både på jobbet och ikväll blir det träff på kennelklubben inför hundmässan som är om några veckor! 
 
Friends Arena en fredagkväll, tänk ändå att vi har fått uppträda där inne, stort!
 
Agrias monter var välbesökt. Det är genom dom som vi (freestyleklubben) hade fått uppvisningstiden.
 
Ibland var det dock lugnt.
 
Paddocken! Ett helt annat underlag än vad vi är vana vid, sand. Och att komma in efter en westernuppvisning gjorde att sanden låg i drivor på vissa ställen...inte helt lätt att gå i och Lyra råkade dessutom svälja sand så hon blev lite hostig och tappade sjalen som hon ska hålla i...men för övrigt gick det bra.
 
Värmer upp lite. Jag fick multitaska och köra musiken för alla, och sedan slänga oss in och ut i ringen...lite körigt men börjar bli van...
 
Duktig hund efteråt! Kanske var det här sista gången vi körde vårt kärleksprogram. Nu börjar planeringen för ett nytt.
 
Alla har inte en fin loge att hänga i... Här är vår, förrådet. :)
 
Högvakten på väg in i arenan. Hade jag haft ork hade jag kilat in och kollat på showen en stund, men var alldeles för trött...
 
Dop i Essinge kyrka på lördagen, en avskalad och sydeuropeisk inspirerad byggnad som är byggd så sent som 1959.
 
 
Doptårta!
 
Besök hos Tesla, så söt!
 
Hon hamnade visst i min famn....åhhhh.... <3
 
Lite adventspyssel på söndagkvällen.
 
Rissie och Cobie.
 
Jag vill gärna ha det där märgbenet alltså....snälla kan du ge det till mig.
 
Dags att laga stolsdynorna som en viss valp har tuggat på....
 
1 av 3 stolar återställda!  
 
 
/Cissi

Kommentera här: