Jul igen

Ösregn ute. Nerbäddad i soffan med feber, huvudvärk och snuva, vilken härlig julledighet....precis som det brukar vara varenda jul alltså. Skönt då att vi bara är hemma och inte hade mycket inplanerat. 
 
Ledigheten började i fredags med lite trevlig lydnadsträning i Nykvarnshallen med vänner. Det var första gången för Cobie i den lokalen och på detta la jag lite störning i form av folk på plan och kommendering av några korta kedjor. Jag tyckte att han klarade det jättebra!! Vi är ju inte alls klara ännu med något moment, men har kommit en bit på väg, utan att skälla (som han gjorde mkt förut) eller dra iväg och hitta på annat...
 
Här är lite av träningen: https://youtu.be/phcti1mJObE
 
Julafton tillbringades hemma hos oss med Andrea & Patrik, julmat, bubbelbad och sällskapsspel. Det är lite tråkigt att vi inte längre har kvar några traditioner, de försvann för tre år sedan när mamma och pappa bestämde sig för att inte längre komma hem till jul... och vi har liksom inte skapat några nya traditioner. Men det kanske kommer.
 
Men det är väldigt skönt att vara lite ledig en vecka! Har blivit mycket film, hundpromenader och läsning. Ja och den där febern som slig till igår dårå. Hade en privatlektion idag som jag kravlade mig ut till, men nu är det soffan som gäller.
 
God jul!
 
Fredagkväll i Nykvarn. 
 
Duktig Cobie! 
 
Lyra var väldigt pepp och sjöng sig igenom sitt pass....  
 
Saker man kan hitta i skogen på julafton...
 
Jag gjorde finsk kålrotslåda. Smakade inte som mammas, så skippar nog det nästa år (eller letar nytt recept!).
 
Blev en liten julgran i år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nöjd kille med julklappar! 
 
Min finaste jultant!
 
 
Söta trion på golfbanepromenad.
 
Fick även med mig Micke och en fresbee!
 
Kul grej det där!
 
Fina familjen.
 
Lite träning idag på brukshundklubben med de här. Med feber och lera...puh.
 
/Cissi 

Kommentera här: