Det närmar sig mässa

Den här veckan har snön äntligen kommit!! Och även hunnit regna bort. :( Så nu är det mest is och mörkt igen. Men det var härligt så länge det varade. Har inte blivit så mycket träning, bara lite i ett blött garage och lite trix i köket, svåraste tiden just nu med det här vädret. Men det är ju skönt att göra annat ibland också.
 
I går var det julbord med jobbet. Lite jobbigt att åka ända till Norrtälje och vår konferensanläggning där, men det var god julmat och trevligt sällskap så det vägde upp. Valde dock att inte stuffa runt på dansgolvet eller hänga på de andra ut på stan, utan åkte hem med bilen tidigt, kände att jag inte skulle orka med den kommande helgen annars.
 
Och tur var väl det att jag kom hem ganska tidigt, eftersom Micke precis märkt att frysen lagt av och allt hade tinat! En del kanske kan frysas om men det kändes inte helt bra att göra det med fisk och kött, så det vara bara att ställa sig och tillaga det...sådär lagom kul aktivitet att börja med efter kl 21 på kvällen liksom... Mystiskt nog fick vi igång frysen igen efter några försök, men det var ju liksom redan för sent, och frågan är hur länge frysen håller. Lite surt att laxen jag köpte häromdagen och såg fram emot att grava till julafton nu fick åka in i ugnen (tycker att det var några dgr för tidigt att grava den)... :( Så i dag blir det till att ringa Folksam och hoppas på ersättning.  
 
Men det är väl bra med lite utmaningar! Nu är det dags att peppa upp inför helgens hundmässa! Ska som vanligt dit redan ikväll och repa med finalgruppsgänget, alltid lika mysigt att ses så det ser jag verkligen fram emot!! Har fått förmånen att bo på hotellet bredvid mässan hela helgen, jätteskönt då jag ska vara på plats redan kl 07 på lördag och 09 på söndag...och sedan heeela dagarna ända till sen kväll. På lördag blir det SM i freestyle och HTM som jag kör alla musik på, ska bli så roligt som vanligt! På söndag har jag dragit ihop ett litet gäng som ska visa lydnad i brukshundklubbens aktivitetsring, så Lyra får vara med en stund. Sedan är det som vanligt finalringsjobbet båda dagarna, och i år ska vi gå klädda som vikingar. Välkommen helg!!
 
 
I måndags var Rissie hos veterinären för en seniorkontroll. Min fina 12-åring fick gott betyg, men hon tycker verkligen INTE om att vara där. Först försöker hon smita från rummet hela tiden och när hon väl inser det och kommer upp på undersökningsbordet går hon in i sig själv och visar ingenting, blinkar knappt...
 
Det kom en del härlig snö i början av veckan också! Cobie verkar väldigt fascinerad och ska galoppera och äta det där vita kalla konstiga...
 
 
 
 
 
 
Fick hem min nysydda mössa också, med kelpisar på!
 
 
Köpte ett täcke till den här killen (att ha i bilen mellan träningspassen), kanske har han växt klart på längden nu så att han kan ha det här ett tag? Tyckte att det var lite poppigt mönster.
 
Hundarnas julklappar inhandlade! Perfekt att fynda på Myrorna för en billig peng. Vad den där gula grejen till höger ska föreställa vet jag dock inte... Men tog alla som inte hade hårda ögon (för de bits bort så fort).
 
Och den här är egentligen lika glad för en strumpa fylld med stoppning...
 
Ibland är han lugn. Hoppade upp och la sig i gästsängen när jag städade lite...
 
Försökte ta julkort häromkvällen... Hade egentligen inte tid men gjorde ett snabbt försök... Gav dock upp ganska fort då ljuset inte ville samarbeta, och hade inte heller ngt bra ställe att vara på, så det får bli ngt annat upplägg.
 
Kanske inte heelt nöjd över att matte fyndat tomtedräkt, men hon är ganska gullig...:)
  
Rissie och Cobie är hos mamma och pappa i några dagar när de ändå är i Sverige för tillfället. Fick bilder på hur det gått första dagen, de har provat partyhattar...
 
Hej hej!
 
Ingen fest utan konfetti, hälsar Cobie!
 
/Cissi

Kommentera här: